x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua face scor cu Universitatea

Steaua face scor cu Universitatea

30 Aug 2004   •   00:00

Runda cu numarul cinci a fost una nebuna. Rapid a pierdut la Bacau, Dinamo la Cluj, iar Craiova a fost surclasata in Ghencea. Infrangerea in fata Stelei poate fi pentru Rednic ultimul meci pe banca Universitatii.

Steaua lui Rednic a apus in Ghencea/ STEAUA - "U" CRAIOVA 5-0

Steaua a zdrobit aseara Universitatea Craiova. Mircea Rednic, fara victorie in acest sezon, nu mai are nici un motiv sa ramana antrenor la Craiova. Dupa meci, el si-a anuntat jucatorii in vestiar ca renunta la conducerea tehnica a echipei.
SORIN ANGHEL, CATALIN FAINISI

Bancile tehnice ale celor doua adversare de aseara, din Ghencea, se clatinau serios inainte de startul jocului. Walter Zenga capatase antipatia suporte-rilor, in vreme ce omologul sau de la Craiova a anuntat ca nu mai suporta starea de tensiune devenita traditie la clubul din Banie.

SINGUR. Superstitios din fire, dar si din cauza zvonurilor care au circulat pe langa echipa sa, potrivit carora unii dintre jucatorii sai nu si-ar fi aparat tocmai corect sansele in primele etape, Mircea Rednic a inceput me-ciul cu Vigariu in avanposturi si cu Moti si Murgan stoperi. Exact acestia au fost oamenii care l-au tradat pe "Puriu" in Ghencea. Vigariu (’9) n-a fost in stare sa se apropie de poarta lui Hamutovski, in vreme ce implanturile din defensiva au jucat haotic.

SOLITARI. In aceste conditii, singurii care au mai tinut cu Rednic au fost suporterii. Dar asta a fost inutil, mai ales ca pana si "centralul" Ionica Serea a avut ceva de stelist in el, acordand un penalty inexistent gazdelor. Iar daca "Stiinta" s-a prezentat precum o divizionara B, pentru Steaua victoria nu a fost greu de adjudecat. Episodul Rednic la Universitatea pare ca s-a incheiat aseara.

RADOI SE OPEREAZA

Capitanul Stelei, Mirel Radoi, pleaca astazi in Italia pentru a se opera la genunchi. El pierde astfel convocarea la echipa nationala pentru meciurile cu Macedonia (4 septembrie) si Andorra (8 septembrie). In locul sau, Anghel Iordanescu intentioneaza sa apeleze la serviciile fostului dinamovist Giani Kirita. Selectionerul a declarat aseara ca a venit la meci sa vada un fundas central al Craiovei, dar a plecat cu un gust amar. L-a ales insa pe stelistul Ogararu.

BELODEDICI

Partida de aseara a fost urmarita de la tribuna oficiala si de fostul jucator al Stelei Miodrag Belodedici, stabilit in prezent in Spania. "Caprioara" a luat loc in aceeasi loja cu patronul Stelei. Prezenta fostului international a fost repede sesizata de suporteri, care i-au scandat minute in sir numele.

ACHIZITII

Walter Zenga nu a avut la dispozitie nici un fundas central de meserie si a fost nevoit sa-l titularizeze ca libero pe Falemi. La marcaj a fost folosit George Ogararu. Pentru a depasi aceasta criza, Becali s-a inteles cu Sechelariu in privinta transferurilor la Steaua al lui Eugen Baciu si Lovin.

ILUZII

"Steaua a dovedit ca este Real Madrid. Sunt sigur ca echipa asta va ajunge in finala Cupei UEFA!" - Gigi Becali, patron Steaua

AMANARE

"Este foarte greu sa joci in inferioritate impotriva Stelei. In ceea ce ma priveste, decizia este luata in proportie de 90%. Veti afla joi ce am hotarat" - Mircea Rednic, antrenor Universitatea Craiova
×
Subiecte în articol: sport steaua