x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: Fanii vor şi la handbal

Steaua: Fanii vor şi la handbal

21 Apr 2010   •   00:00

Printr-un comunicat remis ieri, Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a solicitat LPF decalarea meciului Steaua - FC Timişoara, programat duminică seară, de la ora 20:00.



Demersul suporterilor este motivat prin faptul că aceştia vor să asiste şi la meciul de handbal masculin dintre Steaua şi Granollers, prima manşă a semifinalei Cupei Cupelor, care se va desfăşura tot duminică seară, începând cu ora 18:45.

După ce fanii au fost informaţi că au pierdut procesul cu FC Steaua privind accesul pe stadion, AISS precizează în comunicatul de ieri: "Apelul împotriva acestei decizii va fi depus în cursul zilelor ce urmează, obţinându-se astfel continuarea măsurii de obligare a clubului FC Steaua de a primi reclamanţii în stadion până la finalizarea cauzei. Aşadar, suporterii interzişi abuziv de club vor putea, în continuare, să intre la meciurile de pe teren propriu. Indiferent de hotărârea care se va lua privitoare la apel, acţiunea poate continua". Fanii au contestat la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti decizia prin care le-a fost interzis accesul pe stadion.

×
Subiecte în articol: sport