x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - FARUL 3-1 / Gratie legiunii bacauane

STEAUA - FARUL 3-1 / Gratie legiunii bacauane

20 Sep 2004   •   00:00
STEAUA  -  FARUL 3-1 / Gratie legiunii bacauane

Intr-o formula inedita, Steaua s-a impus cu destule emotii, in ciuda scorului final. Primele doua goluri ale bucurestenilor au fost reusite de noile achizitii, Florin Lovin si Andrei Cristea.

MIHAI IGIROSANU

Steaua s-a temut foarte mult de partida cu Farul, revelatia acestui inceput de campionat. Cu toate acestea, Walter Zenga, adeptul schimbarilor dese in echipa, a preferat sa inceapa cu Dorinel Munteanu si cu Falemi pe banca de rezerve.

SCHIMBARI. In schimb, desi anuntase ca-i va da credit in continuare bielorusului Hamutovski, in poarta l-a titularizat pe Martin Tudor. Care a inceput mai ezitant, dar a avut o interventie salvatoare in minutul 6, in fata lui Cristocea. La capitolul schimbari, Zenga a apelat in primul 11 la ex-bacauanii Lovin, Baciu si Cristea.

6 MINUTE. Inspiratia avea sa-i fie rasplatita dupa pauza, la capatul unei prime reprize care i-a chinuit pe stelisti. Cel care a facut primul diferenta a fost tocmai Lovin, care a inscris dupa o centrare a lui Florentin Dumitru, in minutul 56. A urmat descatusarea "ros-albastrilor", care in interval de 6 minute au mai inscris de doua ori, prin Cristea si Ogararu. Steaua si-a permis apoi sa faca spectacol, sa rateze din toate pozitiile, atitudine taxata de Gurita in ultimul minut, care a inscris golul de onoare al constantenilor.

SATISFACTIE

"Am fost placut surprins de niste jucatori tineri, abia veniti la echipa, care mi-au facut o mare bucurie. Sunt fericit pentru Lovin, care a deschis scorul si a descatusat echipa. Victoria conteaza foarte mult" - Gigi Becali, patron Steaua

SURPRINS

"Nici in visele mele cele mai frumoase nu ma asteptam sa joc la Steaua. Ca sa nu mai vorbesc ca am fost titular si am dat gol la debut. Traiesc cea mai fericita zi din cariera mea de fotbalist" - Florin Lovin, jucator Steaua

RAZBOI POLITIC

Patronul Stelei n-a pierdut ocazia ca la finalul meciului sa raspunda atacurilor lui Corneliu Vadim Tudor. Presedintele PRM i-a dedicat zilele trecute un articol latifundiarului din Pipera, presedinte al PNG, in care a spus ca este un mafiot, caruia niste generali o sa-i ia echipa. "Mie n-o sa-mi poata lua nimeni clubul asta", si-a inceput Becali peroratia."Sunt niste ofiteri la tribuna oficiala, care, alaturi de Vadim, s-ar fi bucurat daca Steaua ar fi luat bataie. O sa spun eu cine este acest Vadim si o sa-l spulber", a continuat Gigi Becali, vadit iritat de articolul aparut in revista senatorului PRM. Vadim, care se autodeclara suporter stelist, a promis ca in numerele viitoare ale publicatiei ce-i apartine, ca va face dezvaluiri senzationale despre planul gandit pentru ca clubul lui Gigi Becali sa fie din nou gestionat de catre Ministerul Apararii.
×
Subiecte în articol: sport steaua