x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - FC VASLUI 2-2 / Incurcati de un stelist

STEAUA - FC VASLUI 2-2 / Incurcati de un stelist

de Florin Gongu    |    05 Dec 2005   •   00:00

Marsul triumfal pe care campionii il au in Cupa UEFA nu se repeta si in campionat. Steaua nu a fost in stare sa invinga "lanterna rosie", FC Vaslui, formatia patronata de Adrian Porumboiu nereusind sa castige nici un meci in prima jumatate a campionatului.

NORMAL. Dupa ce gazdele au deschis scorul in minutul 8 prin Nicolae Dica, se parea ca Oleg Protasov se va desparti de proprii suporteri printr-o victorie la scor. Nu a fost asa, vasluianul Cristi Haisan opunandu-se la fiecare incercare a stelistilor de a marca.

SURPRIZA. Dupa pauza, jocul s-a schimbat, Ionut Badea egaland din penalty. Nu a mai durat mult si Valentin Badea a adus pe FC Vaslui in avantaj. Descoperit de Ioan Sdrobis, atacantul moldovenilor este un inflacarat suporter al Stelei. La meciurile pe care formatia patronata de Gigi Becali le disputa in cupele europene, Badea ramane singur in fata televizorului, coechipierii fiind ingroziti de tensiunea in care atacantul traieste. "Eram sigur ca dau gol. Nu am mai jucat de mult timp. Cand am ajuns la stadion tremuram tot. Intram in templu. M-a luat Sorin Frunza tare, mi-a zis ca daca sunt fotbalist pe stadionul asta trebuie sa o arat si asta m-a ambitionat foarte mult. Dupa ce am dat gol imi venea sa fug de nebun, nu stiam unde sa ma opresc", a povestit Badea, care a fost coleg la juniori cu stelistul Sorin Paraschiv, ambii fiind nascuti la Alexandria.

×
Subiecte în articol: sport