x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Fenerbahce 0-1: Aruncaţi în coada grupei

Steaua – Fenerbahce 0-1: Aruncaţi în coada grupei

de Mihai Igirosanu    |    23 Oct 2009   •   00:00
Steaua – Fenerbahce 0-1: Aruncaţi în coada grupei
Sursa foto: /AFP/MEDIAFAX

Măcinată de războiul dintre patron şi suporteri, Steaua a pierdut în faţa lui Fenerbahce şi după trei etape e ultima în grupă, cu nici un gol marcat.



Roş-albaştrii puteau fi conduşi cu 2-0 la pauză dacă Zapata nu intervenea magistral la ocaziile imense ale turcilor, prima cu trei şuturi consecutive, iar cealaltă cu două. Elevii lui Stoichiţă şi-au arătat colţii abia la finalul primei reprize, dar Surdu, singur în careu, nu a reuşit preluarea. Steaua a început mai bine partea secundă, cu două ocazii ale lui Kapetanos, dar Fenerbahce a deschis scorul în minutul 59, la capătul unei faze superbe de atac, dar în care Kazim Kazim era într-o poziţie suspectă de ofsaid.

Până la final, Kapetanos a nimerit bara cu o lovitură de cap, iar Dayro Moreno nu a reuşit să-l învingă din lovitură liberă pe Volkan şi Steaua are doar două puncte la jumătatea meciurilor grupei. "Am luat un gol din ofsaid, dar nu e o scuză. Am făcut foarte multe greşeli în prima repriză. Le-am zis jucătorilor să ridice capul sus că nu e nici un fel de problemă, avem şanse în continuare. Tinereţea îşi spune cuvântul, nu avem experienţă la nivelul ăsta", a declarat după meci antrenorul Mihai Stoichiţă. "Am fost peste ei, dar atât putem la ora asta. Am avut o bară şi am primit gol din ofsaid, nu pot să fiu foarte supărat. Putem câştiga cele trei meciuri rămase", a spus şi patronul Gigi Becali .

N-A SCĂPAT DE CONTESTĂRI
Deşi conducerea Stelei a interzis accesul abonaţilor de la peluze, Gigi Becali n-a scăpat de înjurături nici la acest meci. Finanţatorul a fost contestat încă de la apariţia la lojă de un public rarefiat, doar 12.000 de spectatori fiind prezenţi în tribune. Cu trecerea timpului, grupurile de ultraşi s-au unit şi injuriile la adresa lui Becali s-au auzit cu putere pe toată durata meciului. De partea cealaltă, cei aproximativ 1.000 de fani turci au încercat să-i enerveze pe stelişti scandând "I love you, Gigi" şi numele rivalei Dinamo.

GRUPA H
Steaua - Fenerbahce 0-1
Kazim Kazim ('59)
Şeriff Tiraspol - Twente 2-0
Balima ('41), Dougllas ('90)
Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Şeriff 4p, 3. Twente 4p, 4. Steaua 2p

×
Subiecte în articol: sport