x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA – FIORENTINA / Îşi fac griji pentru Mutu

STEAUA – FIORENTINA / Îşi fac griji pentru Mutu

de Mihai Igirosanu    |    08 Dec 2008   •   00:00
STEAUA – FIORENTINA / Îşi fac griji pentru Mutu

Principalul subiect din presa italiană înaintea meciului de miercuri seară îl reprezintă primirea ostilă pe care zi­a­riş­tii din Florenţa preconizează că o va avea în Ghencea starul echipei lui Prandelli şi al naţionalei României, Adrian Mutu.



În ediţia de ieri, cotidianul La Nazione găzduieşte o declaraţie a preşedintelui FRF, Mircea Sandu, care confirmă că suporterii Stelei îl vor primi cu ostilitate pe "Briliant". "Cred că Mutu va fi huiduit, pentru că aceasta este mentalitatea suporterilor români.

S-a întâmplat la fel şi cu Dan Petrescu, jucător care a evoluat zece ani pentru Steaua". Jurnaliştii italieni mai scriu că "Adrian Mutu se va întoarce miercuri în România, la Bucureşti, pentru a înfrunta Steaua într-o partidă decisivă pentru un loc în Cupa UEFA. Îl aşteaptă o atmosferă total ostilă. Fanii Stelei sunt pregătiţi să-l întâmpine cu un cor de fluierături".

SFATUL "BACIULUI"
La Nazione publică şi o declaraţie a lui Gică Popescu pe această temă: "Adrian merită tot respectul publicului de pe stadionul Steaua. Vine ca adversar, dar e român şi joacă pentru naţionala noastră". "Cine îl cunoaşte bine pe Mutu ştie că românul consideră ostilitatea publicului un imbold decisiv pentru a-şi intra în rolul de prim solist al meciului", încheie jurnaliştii italieni.

În altă ordine de idei, vicepreşedintele Stelei, Iulian Ghiorghişor, a declarat că până duminică se vânduseră 17.000 de bilete pentru meciul cu Fiorentina. "În ultimele zile nu s-au prea înghesuit fanii la casele de bilete. Cred că se vor vinde toate tichetele până la ora meciului, însă acest lucru depinde într-o oarecare măsură şi de condiţiile meteo", a mai precizat oficialul stelist.  

×
Subiecte în articol: sport