x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Il vor pe ghanezul Matthew Amoah

Steaua - Il vor pe ghanezul Matthew Amoah

04 Iul 2006   •   00:00
Steaua - Il vor pe ghanezul Matthew Amoah

Internationalul ghanez Matthew Amoah ar putea fi jucatorul care sa incheie lista de achizitii ale Stelei in aceasta pauza competitionala.

Titular pentru echipa africana la turneul final, fotbalistul se afla sub contract cu Borussia Dortmund, insa nu mai intra in vederile antrenorului Bert van Marwijk. Altfel, ros-albastrii vor disputa maine cel de-al treilea meci amical in Austria, contra echipei poloneze Groclin Grodzisk.

IEFTIN. Borussia i-a achizitionat de curand pe golgeterul nationalei Elvetiei, Alexander Frei, de la Rennes si pe paraguayanul Nelson Valdez, de la Werder Bremen. In orice caz, sezonul trecut, Amoah nu a reusit sa joace decat sase meciuri in Bundesliga. Conform unor surse, pretul de vanzare al ghanezului, achizitionat de Borussia de la Vitesse Arnhem pentru aproximativ 500.000 de euro, ar fi 1,2 milioane de euro. Amoah poate fi jucatorul de culoare pe care il anunta patronul Gigi Becali dupa transferul israelianului Klemi Saban. In privinta plecarilor, atacantul Andrei Cristea este aproape de un transfer in Franta, la Sochaux, un raspuns urmand a fi dat de antrenorul Alain Perrin la finele acestei saptamani.

PREZENTARE. In alta ordine de idei, fostul fundas dreapta al Stelei, George Ogararu, a fost prezentat ieri la noul sau club, Ajax Amsterdam. El a primit numarul 20 in echipa "lancierilor", exact acelasi pe care l-a avut si in Ghencea. Celalalt roman al olandezilor, Nicolae Mitea, va evolua cu numarul 21.

×
Subiecte în articol: sport