x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua in haine noi

Steaua in haine noi

30 Apr 2004   •   00:00

Stelistii Mirel Radoi si Dorinel Munteanu au semnat ieri contracte individuale cu firma Nike. Concernul american a prezentat si noul echipament in care va juca din sezonul viitor cea mai galonata echipa din Romania.

PAUI AND ONE, MADALINA CORBEANU

Zeci de suporteri stelisti s-au strans ieri la magazinul Nike din Complexul Mall, acolo unde au fost prezenti doi dintre cei mai reprezentativi jucatori ai echipei antrenate de Victor Piturca.

MAGNETUL. Parteneriatul dintre Steaua si concernul american dateaza de doua sezoane, dar presedintele executiv al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica, a declarat ca se intentioneaza prelungirea acestuia: „Era normal ca Steaua sa aleaga Nike si era normal ca Nike sa aleaga Steaua, pentru ca doua nume mari se atrag intotdeauna, ca un magnet. Mai avem inca un an de contract si intentionam sa il prelungim".

HAINE NOI. Mirel Radoi si Dorinel Munteanu au intrat apoi in rolul „manechinelor", prezentand noul model de echipament cu care echipa din Ghencea va juca din sezonul viitor. Modelul este identic cu cel folosit de echipele nationale ale Braziliei, Olandei si Portugaliei.

Tricoul are o greutate de 155 de grame, iar ghetele cu care se vor incalta Dorinel Munteanu, Radoi si Dica sunt considerate cele mai usoare din lume. „Mercurial Vapor" este ultimul model scos pe piata de Nike, cantareste 196 de grame si mai este incaltat, printre altii, de Ronaldo, Henry, Totti, Ronaldinho, Davids si Van Nistelrooy. „Speram ca noul echipament sa fie cu noroc pentru Steaua", au declarat la unison cei doi stelisti.

×
Subiecte în articol: sport