x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua/ Infrangere grea si bataie generala in Austria

Steaua/ Infrangere grea si bataie generala in Austria

de Mihai Igirosanu    |    03 Iul 2006   •   00:00
Steaua/ Infrangere grea si bataie generala in Austria

In cel de-al doilea meci amical sustinut in cantonamentul de la Kaprun, campioana Romaniei a suferit o corectie severa din partea echipei ucrainene Tavria Simferopol, in fata careia a cedat cu 1-5 (0-3).

Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a inceput cu urmatorul "11" partida contra ocupantei locului 8 in ultima editie a campionatului din Ucraina: Cernea - P. Marin, Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, Radoi, Paraschiv, Cristocea - V. Iacob, N. Dica. Exceptandu-i pe portarul Carlos si pe noul fundas dreapta, israelianul Klemi Saban, Olaroiu a folosit cea mai buna echipa de care dispune la aceasta ora.

COSMAR. Jocul in sine avea sa se transforme intr-un adevarat cosmar pentru "ros-albastri", care au revenit la formula 4-4-2, dupa ce in primul amical, 2-1 cu Apollon Limassol, evoluasera in 4-4-3. Condusa pe teren de doi brazilieni, Edmar si Junior, Tavria avea la pauza cu 3-0 si mai ratase inca doua mari ocazii pe contraatac. Steaua nu s-a regasit, practicand unul dintre cele mai slabe jocuri din ultima perioada. In repriza secunda, campionii au aparut in formula Carlos - D. Balan, Panait, Ghionea, Nesu - Oprita, Lovin, Bostina, Drida - Litu, V. Badea, dar trupa lui Olaroiu n-a putut schimba mai nimic. Ucrainenii au mai punctat de doua ori, iar Bostina a fixat scorul final, 1-5, in minutul 67, cand a transformat un penalty obtinut de Litu.

PUMNI SI ROSII
In ultimele secvente ale primei reprize, ucraineanul Snitko l-a atacat dur pe capitanul Stelei, Mirel Radoi, moment in care s-a declansat o bataie generala, jucatorii aplicandu-si lovituri puternice timp de aproape un minut. In urma incidentelor, Snitko si Nicolae Dica au fost eliminati. Dupa pauza, in minutul 62, Nesu l-a scuipat pe cel mai bun jucator al Tavriei, brazilianul Junior, care a replicat, lovindu-l in figura pe stelist. Cei doi au vazut cartonasul rosu, ambele echipe evoluand pana la final cu doi jucatori in minus. "Ros-albastrii" nu sunt la prima abatere de acest gen, evenimente asemanatoare petrecandu-se iarna trecuta, in Cipru, cu prilejul amicalului cu Steaua Rosie Belgrad, antrenata pe atunci de Walter Zenga.

OGARARU
Sambata seara, la plecarea spre Amsterdam, unde va demara pregatirile cu noua sa echipa, Ajax, fundasul George Ogararu a declarat: "Sincer sa fiu, nu-mi doresc sa cad cu Steaua in grupele Ligii Campionilor. Dar daca acest lucru se va intampla, imi voi face treaba acolo unde sunt. Voi face totul sa bat Steaua. Cred ca ei vor face din nou performanta, pentru ca exista o echipa puternica si oameni care impun o mentalitate de invingator". Intrebat daca este mai norocos decat Mirel Radoi, al carui transfer in Anglia nu s-a realizat, Ogararu a spus: "Nu pot spune asta. El poate pleca in aceasta vara sau la iarna pe bani mai multi. Daca Mirel a spus ca el nu valoreaza 11 milioane, cred ca eu fac banii care i-a dat Ajax pe mine".

×
Subiecte în articol: sport