x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Obiectiv: finala UEFA

Steaua - Obiectiv: finala UEFA

de Mihai Igirosanu    |    04 Noi 2006   •   00:00
Steaua - Obiectiv: finala UEFA

Delegatia campioanei Romaniei s-a intors din Spania cu sentimentul ca a parasit cu capul sus Liga Campionilor. Patronul Gigi Becali a dezvaluit noul obiectiv al echipei, calificarea in finala Cupei UEFA.

Jucatorii si patronul si-au exprimat inca o data sprijinul pentru Banel Nicolita, autorul nefericitului autogol de pe Santiago Bernabeu. "Daca era un gol care sa aiba un rol important, cum ar fi sa ratam o calificare, era altceva. Am vorbit cu el, i-am ridicat moralul si l-am asigurat ca are tot sprijinul meu in continuare", a spus Becali.

TINTE. Acesta a anuntat si care va fi tinta trupei lui Cosmin Olaroiu in aventura din Cupa UEFA: "De acum incolo, obiectivul nostru este sa ajungem in finala Cupei UEFA si sa o castigam. Luptam si pentru campionat, dar este foarte greu, tinand cont de diferenta de puncte pe care Dinamo o are fata de noi". Capitan la Madrid, Sorin Paraschiv a spus: "Desi este foarte greu, obiectivele noastre sunt acum castigarea campionatului si sa ajungem cat mai departe in UEFA. Ceea ce i s-a intamplat lui Nicolita se intampla in fotbal si trebuie sa fim alaturi de el, sa-l incurajam. Am iesit cu capul sus". Fundasul Dorin Goian era fericit ca "Steaua a inceput sa joace din ce in ce mai bine, iar acum trebuie neaparat sa batem Dinamo Kiev in Ghencea".

OPTIMISM LA KIEV
Atacantul viitoarei adversare a Stelei, Dinamo Kiev, uzbecul Maksim Satkih, a declarat pentru ziarul Komanda din Kiev: "Nu credeti ca putem sa batem pe Steaua la Bucuresti si sa scoatem un rezultat bun acasa cu Real Madrid? Eu sunt de alta parere. Nu consider ca Steaua este favorita in meciul cu noi. A fost un simplu accident la Kiev. Suntem capabili sa terminam pe locul trei". In acelasi cotidian, romanul Florin Cernat a afirmat ca "Real Madrid sau Lyon vor castiga Liga Campionilor".

CORNEL CERNEA RAMANE
Patronul Gigi Becali i-a luat si apararea portarului Cornel Cernea, care declarase dupa meciul de la Madrid ca va parasi Steaua in iarna, unde n-ar fi dorit. "Cernea a aparat foarte bine si, chiar daca el a spus ca nu mai ramane la echipa, eu zic ca el poate sa ramana", a declarat boss-ul din Ghencea. Chiar si presedintele LPF s-a situat pe aceeasi linie. "A aparat senzational. Eu, personal, nu l-as da afara nici in ruptul capului pe Cernea!"

×
Subiecte în articol: sport