x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua, obligată să joace meciul cu Astra pe teren neutru

Steaua, obligată să joace meciul cu Astra pe teren neutru

28 Apr 2010   •   00:00

Comisia de Disciplină a LPF a decis, miercuri, să suspende stadionul Stelei pentru o etapă după incidentele violente de la partida cu FC Timişoara, din etapa trecută. De asemenea, gruparea din Ghencea a primit şi o amendă de 50.000 de lei.

"Clubul Steaua a fost sancţionat cu interzicerea de organizare a jocurilor pe propriul stadion pentru o etapă şi o penalitate financiară de 50.000 de lei. Nu mai există limită de kilometri, Steaua poate organiza jocul oriunde, chiar şi în acelaşi oraş, însă nu pe propriul stadion", a declarat Ioan Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină.

Steaua va trebui să dispute pe teren neutru următoarea partidă în care urma să fie gazdă, cu Astra Ploieşti, din etapa a 31-a.

Violenţele de la meciul Steaua - FC Timişoara, scor 3-3, au început în minutul 90, când bănăţenii au înscris pentru 3-2. Fanii s-au contrat mai intâi cu stewarzii firmei de pază care asigură ordinea pe stadion, iar apoi în afara arenei, cu reprezentanţii Jandarmeriei. În urma incidentelor, doi jandarmi şi trei agenţi de la firma de pază a clubului Steaua au fost răniţi.

×
Subiecte în articol: redactie