x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Patru renegaţi

Steaua - Patru renegaţi

de Mihai Igirosanu    |    09 Ian 2008   •   00:00
Steaua - Patru renegaţi

Lotul pregătit de Marius Lăcătuş a efectuat ieri dimineaţă vizita medicală, iar astăzi va pleca spre Valencia, acolo unde va începe primul stagiu de pregătire al acestei perioade de inter-sezon.

De la vizita medicală au lipsit internaţionalul nige­rian Ifeanyi Emeghara, aflat în Ghana, unde va evolua la Cupa Africii, şi mijlocaşul Răzvan Ochiroşii, nerefăcut după operaţia la genunchi, el urmând să-şi continue tratamentul la Bologna.

 

DISPONIBILIZAŢI. Tot ieri au fost anunţate şi numele jucătorilor puşi pe lista de transfe­ruri, care nu vor face deplasarea azi, în cantonamentul de la Valencia. Aceştia sunt Dorel Zaharia, Vasilică Cristocea, Valentin Bădoi şi Marius Croitoru. În România va rămâne şi Victoraş Iacob, care acuză probleme medicale la nas. Deşi nu se doreşte o despărţire de el, se pare că atacantul nu mai vrea el să rămână în Ghencea. Zaharia, Cristocea, Iacob şi Croitoru ar putea ajunge la Farul, gruparea constănţeană fiind extrem de interesată să-i transfere pe cei patru jucători stelişti. Adrian Neaga, Petre Marin şi portarul Andrei Vâtcă fuseseră şi ei trecuţi pe lista celor opt jucători pe care patronul Gigi Becali i-a catalogat ca fiind “fără valoare de Steaua”, dar au fost incluşi în lotul care se va deplasa astăzi în Spania. La vizita medicală de ieri au participat următorii jucători: Robinson Zapata, Cornel Cernea, Cosmin Vâtcă – portari; Emil Ninu, Pawel Golanski, Ionuţ Rada, Dorin Goian, Eugen Baciu, Mihăiţă Neşu, Sorin Ghionea, Petre Marin – fundaşi; Mirel Rădoi, Eric Bicfalvi, Ovidiu Petre, Bănel Nicoliţă, Mihăiţă Pleşan, Florin Lovin, Vasilică Cristocea, Marius Croitoru, Valentin Bădoi – mijlocaşi; Valentin Badea, Nicolae Dică, Habib Habibou, Romeo Surdu, Victoraş Iacob, Dorel Zaharia şi Adrian Neaga – atacanţi. “Partea mai grea a trecut, de acum sper să fim sănătoşi. Dacă suntem sănătoşi, putem să ne revenim şi să fim din nou echipa din anii trecuţi”, a declarat căpitanul Mirel Rădoi.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

 

 

Sebastian Pinto va ajunge în Spania

 

Conform unor informaţii pu­blicate în presa spaniolă, atacantul Sebastian Pinto, de la Universidad de Chile, va ajunge, în cele din urmă, la Real Madrid. Se pare că jucătorul ar fi semnat deja cu madrilenii un contract cu clauze speciale, în funcţie de performanţe. Pinto ar urma să fie tri­mis la echipa secundă, Real Madrid Castilla, sau să fie împrumutat în Primera Division, la Athletic Bilbao. Acesta poate evolua pentru gruparea bască pentru că deţine paşaport spaniol şi câţiva dintre predecesorii săi s-au născut şi au trăit chiar la Bilbao. “Pinto nu era o prioritate pentru Steaua, este un jucător talentat, dar nu cred că putea să soluţioneze atacul Stelei”, a declarat managerul Adrian Ilie.

 

 

Habibou vrea gol la debut

 

Singura achiziţie de până acum a grupării din Ghencea, francezul Habib Habibou (foto), a acordat primul interviu pe site-ul oficial al Stelei. “Am ales Steaua deoarece este un mare club, cu o istorie bogată. A câş­tigat Cupa Campionilor Europeni şi a jucat în această competiţie şi în ultimii doi ani. Am înţeles că atmosfera este superbă şi, din câte ştiu, la fiecare meci vin între 15.000 şi 28.000 de fani. Mi-ar plăcea să marchez la debut şi să-i fac fericiţi pe suporteri. Sper să câştigăm campionatul. Ştiu că Lăcătuş a fost un mare jucător şi, mai ales, un mare atacant. Îmi face plăcere, ca atacant, să lucrez cu un antrenor care a jucat pe acelaşi post”, a declarat Habibou.

×
Subiecte în articol: sport