x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Piturca mai vrea un atacant

Steaua - Piturca mai vrea un atacant

02 Iul 2004   •   00:00

Delegatia Stelei a plecat ieri dupa-amiaza in turneul de pregatire din Olanda, fara atacantul Adrian Neaga, acesta urmand sa plece in Rusia, unde este asteptat sa semneze pentru echipa din prima liga, Alania Vladikavkaz.

PLANURI. Victor Piturca a declarat: "Neaga pleaca in necunoscut. Probabil ca a venit timpul ca el sa plece de la Steaua. Oricum, chiar daca ramanea sau nu la noi, intentionam sa mai aducem un atacant valoros in lot". Intrebat despre CE 2004, Piti a zis: "Echipa Portugaliei pe care a invins-o Romania in 1998 la Porto era mult mai valoroasa decat cea de acum. Eu cred ca formatia Cehiei va cuceri trofeul". Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a spus ca nu mai are de gand sa intre in polemici cu cei de la Dinamo: "Nu mai vreau sa discut despre adversarii nostri, iar pe Borcea il voi ignora complet, deoarece a demonstrat ca nu poate sa se incadreze in limitele bunului simt".

PRELUNGIRE. Marian Aliuta era foarte fericit de faptul ca si-a prelungit contractul cu Steaua cu inca un an. "Oferta de la PAOK Salonic a existat. Am semnat cu Steaua fara sa imi zica nea Gigi ceva. Vreau neaparat sa castig titlul in Ghencea, pentru ca aceasta e echipa mea de suflet. In strainatate voi pleca doar daca toata lumea va fi multumita", a spus Aliuta. Patronul stelist l-a inclus pe mijlocas pe lista cu jucatorii indispensabili echipei, alaturi de Hamutovski, Dorinel Munteanu, Radoi, Dica, Florentin Dumitru si Dinita. (Paul Andone)

Adversari numai din Belgia

Steaua se afla la al patrulea cantonament in Mierlo, in perioada 1-12 iulie, micuta localitate olandeza oferind conditii considerate de antrenorul Victor Piturca drept "exceptionale". Echipa din Ghencea are fixate 3 partide amicale cu echipe belgiene. La 3 iulie, Steaua va intalni pe FC Bruxelles, apoi la 6 iulie va da piept cu Charleroi si la 10 iulie cu KV Waasland.

×
Subiecte în articol: sport steaua