x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – "Poli" Iaşi 2-1: Tot Kapetanos!

Steaua – "Poli" Iaşi 2-1: Tot Kapetanos!

de Dragos Stoica    |    14 Apr 2010   •   00:00
Steaua – "Poli" Iaşi 2-1: Tot Kapetanos!
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor /Intact Images

"Roş-albaştrii" rămân în cursa pentru titlu după ce atacantul grec a marcat golul victoriei cu opt minute înainte de final.



Fără să convingă, Steaua continuă să aducă puncte. După un start catastrofal, când Păun l-a ridiculizat pe Tătăruşanu de la peste 30 de metri, elevii lui Mihai Stoichiţă şi-au revenit în partea secundă. Mai întâi, Surdu a egalat în minutul 54, pentru ca golgeterul Pantelis Kapetanos să înscrie pentru trei puncte în minutul 82, după o acţiune bună a lui Emeghara.

"Au fost două reprize diferite. Din păcate, a primit din nou un gol stupid. Nu ştiu dacă a fost şi greşeala lui Tătăruşanu, nu vreau să vorbesc despre asta mai mult. A doua parte a fost în favoarea noastră. L-am schimbat pe Arman Karamyan pentru că a neglijat puţin apărarea, era preocupat doar de faza de atac", a spus după meci tehnicianul Stelei, care s-a aflat în tribună, ispăşindu-şi ultima etapă de suspendare. Nici oaspeţii nu l-au avut pe bancă pe antrenorul principal, deoarece Petre Grigoraş nu a efectuat deplasarea, fiind învoit din motive medicale.

×
Subiecte în articol: sport