x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - posturi deficitare

Steaua - posturi deficitare

de Mihai Igirosanu    |    17 Iul 2007   •   00:00
Steaua - posturi deficitare
Sursa foto: Gabi Boholt/

Campania de achiziţii a vicecampioanei pare, la prima vedere, una destul de reuşită, cu nume precum Vătca, Bădoi, Emeghara, Bicfalvi, Alexandru Iacob, Neaga sau polonezul Golanski. Numai că posturile care au scărţăit in sezonului trecut, cele de mijlocaş stănga, mijlocaş coordonator sau stoper, au rămas in continuare descoperite.

Campania de achiziţii a vicecampioanei pare, la prima vedere, una destul de reuşită, cu nume precum Vătca, Bădoi, Emeghara, Bicfalvi, Alexandru Iacob, Neaga sau polonezul Golanski. Numai că posturile care au scărţăit in sezonului trecut, cele de mijlocaş stănga, mijlocaş coordonator sau stoper, au rămas in continuare descoperite.Â

Â

"GĂURI". Dacă banda dreapta parcă este un capitol rezolvat, cu Golanski, Nicoliţă şi Bădoi, extrema cealaltă nu este acoperită decăt cu jucători defensivi, Petre Marin, Mihăiţă Neşu şi Ifeanyi Emeghara. Singurul fotbalist ofensiv, capabil să facă faţă pe flancul respectiv ca mijlocaş, este Gabriel Boştină, insă cu acesta antrenorul Gică Hagi pare să aibă alte planuri. In lipsa unui mijlocaş central, şi mai ales după despărţirea de Sorin Paraschiv, Hagi intenţionează să-l aşeze pe Boştină in spatele vărfurilor, iar in stănga pe Ochiroşii, Gigel Coman sau Cristocea. De asemenea, indisponibilitatea de lungă durată a lui Sorin Ghionea lasă descoperit şi locul in centrul defensivei, lăngă Dorin Goian. In afara lui Eugen Baciu lotul Stelei nu mai oferă la această oră un alt fundaş central de meserie. In amicalele susţinute in Austria şi in Olanda, reprofilarea in această zonă a lui Ovidiu Petre nu a dat rezultatele aşteptate. Aseară, Steaua a disputat al treilea amical al stagiului olandez, impotriva vicecampioanei Greciei, AEK Atena.

×
Subiecte în articol: sport