x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Proiectul lui Oli

STEAUA / Proiectul lui Oli

de Mihai Igirosanu    |    09 Dec 2005   •   00:00
STEAUA / Proiectul lui Oli

Mijlocasul Farului, Vasilica Cristocea, este primul transfer cert realizat de ros-albastri dupa incheierea sezonului. In vizorul Stelei se mai afla Todoran, Gigel Coman, Caramarin si Viorel Moldovan.

Miercuri seara, finantatorul campioanei, Gigi Becali, a anuntat: "Am spus de dimineata ca Vasilica Cristocea este 99% la Steaua. Acum va pot spune ca a semnat". Acesta va ajunge in Ghencea la vara.

CAMPANIE. Dupa ce juniorii Litu si Enescu au fost cedati celor de la Pandurii Tg. Jiu, alti trei fotbalisti din lotul Stelei sunt siguri ca vor parasi Ghencea in aceasta iarna. Stoperul Eugen Baciu si atacantii Daniel Oprita si Laurentiu Dinita vor evolua, din retur, la Poli Timisoara, conducerile celor doua cluburi ajungand deja la o intelegere in acest sens. "Oprita si Baciu vor pleca la Timisoara. Iar vineri il dau si pe Dinita. Ei nu au atacant ca Dinita, va spun eu", a declarat ieri Gigi Becali.

STRATEGIE. In privinta planurilor pentru viitorul sezon, gruparea din Ghencea mizeaza mult pe ideile noului antrenor, Cosmin Olaroiu. Acesta discuta in aceste zile cu "copiii sai de suflet", Gigel Coman si Gabriel Caramarin, cei doi jucatori ai lui Poli fiind si ei tentanti sa paraseasca Timisoara. Finantatorul Gigi Becali a mai confirmat si demararea negocierilor cu patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, pentru achizitionarea mijlocasului Dinu Todoran.

BILETE PENTRU BERLIN
Gigi Becali a mai anuntat ieri ca Steaua a inchiriat stadionul din Ghencea pe doi ani. "Eu il voiam pe 20 de ani, sa bag 7-8 milioane de dolari si sa-l acopar. Dar mi l-au dat pe doi ani si o sa bag un milion numai in gazon. Va fi un teren ultramodern, 25% sintetic si 75% iarba, exact ca acelea din Liga Campionilor", a spus Becali. Altfel, cotidianul german Bild a anuntat ieri ca biletele la meciul Hertha Berlin - Steaua, programat pe 15 decembrie, in grupa C a Cupei UEFA, costa intre 10 si 55 de euro. Partida va fi arbitrata de o brigada olandeza, cu Pieter Vink la centru.
×
Subiecte în articol: sport