x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Rădoi revine in 2008

Steaua - Rădoi revine in 2008

05 Sep 2007   •   00:00
Steaua - Rădoi revine in 2008

Ca şi anul trecut, Steaua va juca in grupele Ligii Campionilor fără căpitanul Mirel Rădoi.

Ca şi anul trecut, Steaua va juca in grupele Ligii Campionilor fără căpitanul Mirel Rădoi. Accidentat la genunchiul stăng in timpul amicalului naţionalei cu Turcia, Rădoi a fost operat luni la Bologna şi va putea să intre din nou pe gazon abia anul viitor. Ca şi in vara trecută, cănd a avut probleme la celălalt genunchi, căpitanul Stelei a fost operat de profesorul Maurillo Marcacci, la clinica Isokinetic.

Jucătorul a suferit o artroscopie, in urma căreia a fost reconstruit cartilajul la nivelul condilului femural extern şi s-a stabilizat rotula genunchiului stăng. Din fericire, nu au fost detectate leziuni care să aibă nevoie de operaţie şi la nivelul meniscului extern. Doctorul Stelei, Radu Paligora, a asistat şi el la intervenţia chirurgicală şi a declarat că jucătorul se simte foarte bine. De asemenea, profesorul Marcacci a estimat că Rădoi va putea juca din nou in patru-cinci luni, perioada de recuperare urmănd să fie efectuată atăt in ţară, căt şi la Bologna. Prima lună şi jumătate o va petrece insă numai in pat, el neavănd voie să se sprijine in piciorul stăng in acest timp.

Bilete

Gruparea din Ghencea va anunţa astăzi, in jurul prănzului, care vor fi preţurile biletelor pentru partidele din Liga Campionilor, precum şi modul de achiziţionare a acestora. In sezonul trecut, biletele pentru intălnirile de pe teren propriu cu Olympique Lyon, Real Madrid şi Dinamo Kiev au fost disponibile doar la pachet, intăi pentru abonaţii clubului şi apoi la liber.

×
Subiecte în articol: sport