x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Rapid 1-1 / Multumiti si necajiti

Steaua - Rapid 1-1 / Multumiti si necajiti

de Mihai Igirosanu    |    19 Sep 2006   •   00:00
Steaua  -  Rapid 1-1 / Multumiti si necajiti

Incheiat nedecis, primul derby al campionatului si-a respectat firma. Remiza avantajeaza pe Dinamo, care si-a marit la patru puncte avansul fata de Steaua.

Dupa incheierea confruntarii, stelistii au parut oarecum multumiti cu rezultatul, in conditiile in care au jucat peste 60 de minute in inferioritate numerica, in vreme ce rapidistii au contestat arbitrajul si considerau ca ar fi meritat victoria.

APRECIERI. "Am avut un inceput prost, am fost lipsiti de concentrare, am facut multe greseli, dar eliminarea lui Nesu ne-a trezit. Jucand in zece oameni o ora am avut mai multa consistenta in joc. Jucatorii au facut fata si fizic, au fost formidabili si au compensat lipsa unui coechipier. A fost un meci peste media campionatului, extrem de spectaculos. Ei nu au stiut sa profite de avantajul omului in plus si cred ca am meritat sa egalam, avand in vedere maniera de joc si daruirea noastra. Jucatorii mei au alergat de doua ori mai mult in zece oameni. Sunt suparat pe toata echipa pentru primele 30 de minute", a spus antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu. In vederea derby-ului de miercuri cu Dinamo, ros-albastrii nu vor putea miza pe suspendatii Nesu si Lovin.

ACUZE. In replica, Razvan Lucescu a declarat: "Dupa desfasurarea jocului, Rapid ar fi meritat trei puncte. In superioritate numerica nu am avut prospetime, nu am reusit sa tinem de minge. Am ratat si apoi ne-a fost teama sa nu fim egalati. Eu am vazut un penalty in prima repriza si un al doilea cartonas la Lovin". Ieri, pe site-ul oficial al giulestenilor, acestia acuza ca Steaua a fost ajutata din nou de arbitri. "In doar 37 de minute trei mari greseli de arbitraj au ajutat echipa lui Olaroiu sa depaseasca o perioada mai mult decat critica, in care incasase un gol si pierduse deja un om", apreciaza sursa citata. In nota sa obisnuita din ultima vreme, patronul Rapidului, George Copos, si-a ironizat iar echipa. "Trebuie sa recunosc ca Steaua a jucat mai bine in zece oameni decat Rapidul in unsprezece. Este concluzia mea", a spus Copos.

RAZBOI MARIAN IANCU - MIHAI STOICA
La o zi dupa disputa televizata de la Recursul Etapei, site-ul oficial al clubului Poli Timisoara a publicat ieri un comunicat semnat de patronul Marian Iancu. Iata cateva pasaje: "Intotdeauna trebuie sa fim foarte atenti ce face cu gura Meme Stoica: musca, linge si cateodata mai si vorbeste. Vorbim de o menajera perversa care se introduce in patul stapanului de bunavoie si de cate ori are posibilitatea, in dorinta de a-i satisface placerile si de a fi mentinut in postura de amanta oficiala, statut la care nu va ajunge niciodata, deoarece s-a prostituat prea mult pe centura fotbalului. Acest transsexual nu mai poate pacali pe nimeni."

REGRETE
Atacantul Rapidului Viorel Moldovan a declarat ca Rapid a pierdut doua puncte. "Ei au jucat in zece oameni. Nu am reusit sa marcam golul doi ca sa inchidem meciul. Trebuia sa castigam, avand in vedere ca am jucat in superioritate numerica." La randul sau, capitanul giulestenilor, Vasile Maftei, a spus ca Steaua a fost norocoasa: "I-am chinuit, era normal, puteam sa marcam si noi in minutul 90, asa cum au facut-o ei in Supercupa. Meritam Victoria".

PROGRAM
Dupa meci, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a dezvaluit ca este nemultumit de programul aglomerat: "Parca am merge la Campionatul Mondial, atat de mult s-au comasat etapele". El a fost deranjat si de scandarile galeriei rapidiste impotriva capitanului ros-albastrilor, Mirel Radoi: "Inainte de meci am avut o discutie cu Salomir, cand i se adresau injurii lui Radoi, si i-am spus ca, daca vor continua, intru pe teren si opresc meciul", a spus tehnicianul.
×
Subiecte în articol: sport