x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Remiza starurilor

Steaua - Remiza starurilor

de Mihai Igirosanu    |    18 Iul 2007   •   00:00
Steaua - Remiza starurilor

In penultimul meci amical susţinut in Olanda, roş-albaştrii au terminat la egalitate, 1-1, cu vicecampioana Greciei, AEK Atena. Trupa lui Hagi a disputat cel mai tare joc de verificare, contra echipei brazilianului Rivaldo.


Inainte de startul partidei, antrenorul Stelei, Gică Hagi, s-a intreţinut minute bune cu tehnicianul lui AEK, spaniolul Lorenzo Serra Ferrer, dar şi cu vedeta elenilor, brazilianul Rivaldo, pe care il cunoaşte bine de la Barcelona.


GREŞEALĂ. Hagi a aliniat o formulă apropiată de cea standard: Cernea - Golanski, E. Baciu, Goian, Emeghara - M. Croitoru, Rădoi, Bicfalvi, Nicoliţă - Dică, Neaga. In ciuda unui inceput bun, steliştii s-au văzut conduşi după o greşeală a căpitanului Rădoi, care i-a oferit starului Rivaldo şansa de a deschide scorul, cu puţin noroc, după ce a trecut fulgerător printre Baciu şi Goian. Pănă la pauză, Nicoliţă, Dică şi Neaga (bară) au trecut pe lăngă egalare. După pauză in echipă au apărut Emeghara, Neşu, P. Marin, Bădoi, G. Coman, Guriţă şi Iacob. Profitănd de pregătirea mult mai avansată, Steaua a controlat repriza secundă, iar egalarea a căzut logic. In minutul 90, Gigel Coman a executat o lovitură liberă, iar rezerva Guriţă a reluat senzaţional, cu capul, la vinclu.


Becali anunţă transferuri bombă



Patronul Gigi Becali a dezvăluit ieri că Steaua este aproape de a perfecta transferurile unui coordonator care costă trei milioane de euro şi a unui atacant cotat la un milion de euro. Mijlocaşul cu care roş-albaştrii negociază intens este Fabien Camus, de la Charleroi. "V-am spus că anul ăsta nu o să mai suport să concurez cu Borcea şi Copos. De 20 de ani Steaua nu a avut un coordonator şi un atacant ca aceştia. Mijlocaşul are clauză de trei milioane de euro. Cred că vineri, la meciul de prezentare, ii vedeţi sigur. Coordonatorul e ceva de genul lui Maradona, iar atacantul e intre Eto’o şi Henry. Unul joacă in Europa şi unul nu. Mijlocaşul are 21 de ani, iar atacantul 25."

×
Subiecte în articol: sport