x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – St. Patrick’s: În linişte, spre grupe

Steaua – St. Patrick’s: În linişte, spre grupe

de Mihai Igirosanu    |    20 Aug 2009   •   00:00
Steaua – St. Patrick’s: În linişte, spre grupe
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a ţinut să-şi motiveze jucătorii înaintea confruntării din această seară cu irlandezii de la Saint Patrick's Athletic. "Este un dezavantaj pentru noi că jucăm fără spectatori, dar nu va fi o justificare dacă nu obţinem un rezultat bun. Era altceva dacă aveam fanii în tribune, însă asta este situaţia, nu avem încotro. Era important să vedem pe video această echipă, dar nu cred că băieţii vor avea mari probleme, chiar dacă nu ne cunoaştem foarte bine adversarul. Trebuie să ne facem jocul nostru obişnuit, asta e important."

"E CEL MAI IMPORTANT MECI!"
Tehnicianul italian a afirmat că partida cu irlandezii este cea mai importantă pentru Steaua. "Acest meci este foarte important pentru noi, fiindcă ne apropiem de grupele Europa League. Şi eu, şi băieţii ştim că trebuie să facem un joc mare. Sunt sigur că toţi suntem pregătiţi pentru această partidă, care este cea mai importantă de până acum."

Despre adversar, Bergodi a spus: "Avem un mare respect pentru echipa irlandeză. Dacă au ajuns în play-off, înseamnă că sunt o grupare bună. Nu trebuie să evoluăm relaxat în faţa lor, cum am făcut-o în returul cu Motherwell. Să nu uităm că au eliminat Krîlia Sovietov Samara, deci sunt periculoşi".


Se încurajează
Atacantul celor de la Saint Patrick's Athletic, Mark Quigley, crede că Steaua nu este cu mult mai bună decât Krîlia Sovietov Samara, echipă eliminată de trupa antrenată de Jeff Kenna în turul trei preliminar. "Nu o văd pe Steaua ca fiind cu mult mai bună decât gruparea din Rusia. Poate puţin mai bună, dar şi ruşii erau foarte buni şi vom şti împotriva cui jucăm după prima jumătate de oră. Ştim că va fi un joc foarte greu, dar, dacă vom menţine poarta intactă sau vom primi numai un gol sau două, avem o şansă bună să mergem mai departe", a spus Quigley, refăcut după o accidentare din cauza căreia a absentat în dubla cu Krîlia.

×
Subiecte în articol: sport steaua – st. patrick’s