x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - "U" Craiova - Le este frică de perfectul simplu

Steaua - "U" Craiova - Le este frică de perfectul simplu

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    10 Noi 2007   •   00:00
Steaua  -  "U" Craiova - Le este frică de perfectul simplu
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Aflată in cădere liberă atăt in campionat, căt şi in Liga Campionilor, Steaua intălneşte azi Craiova, care este pe val după ce a luat patru puncte cu Timişoara şi cu Dinamo.

Aflată in cădere liberă atăt in campionat, căt şi in Liga Campionilor, Steaua intălneşte azi Craiova, care este pe val după ce a luat patru puncte cu Timişoara şi cu Dinamo.

Moment de criză la Steaua. Cu şanse minime in bătaia pentru titlu şi pentru calificarea directă in grupele ediţiei de anul viitor a Ligii Campionilor, "militarii" vor avea azi de susţinut un nou examen dificil, contra Universităţii Craiova.

INGRIJORAŢI. Mai mult decăt atăt, elevii lui Marius Lăcătuş vor disputa luni şi restanţa cu Pandurii Tărgu-Jiu, meci rămas din etapa a V-a. "Ne găndim doar la victorie in ambele jocuri, chiar dacă se vor aduna trei meciuri in şase zile, socotind şi meciul disputat miercuri cu FC Sevilla. Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi sub nici o formă, cu atăt mai mult cu căt următoarele două meciuri, de sămbătă (n.r. - azi) şi luni, le jucăm pe teren propriu. Obiectivul este clar: şase puncte!", a declarat ieri managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie. De partea cealaltă, Craiova visează cu ochii deschişi să invingă in Ghencea după 18 ani, oltenii declarănd la unison că vor să profite de momentul mai puţin fast al rivalilor "roş-albaştri".

"Putem scoate un rezultat bun. Avem o şansă mare să căştigăm puncte in Ghencea, după ce am văzut Steaua şi in confruntarea cu Sevilla. Steaua nu mai este ce a fost, deşi are jucători de valoare, care trec insă printr-o perioadă mai proastă, in timp ce noi suntem in creştere. Chiar dacă nu ar fi rău nici un rezultat de egalitate, putem spera şi la trei puncte", a spus ieri Andrei Ionescu. De asemenea, portarul Mircea Bornescu a ţinut să-i transmită un mesaj columbianului Zapata: "La meciul cu Dinamo am spus că Lobonţ a fost cel mai bun dinamovist. Sper ca măine seară Zapata să fie cel mai bun stelist, dar noi să căştigăm cu 1-0 sau 2-1".

×
Subiecte în articol: sport