x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Stejarii" nu-şi mai permit paşi greşiti

"Stejarii" nu-şi mai permit paşi greşiti

19 Mar 2010   •   00:00

Echipa naţională de rugby a României va întâlni, sâmbătă, la Lisabona, formaţia similară a Portugaliei, în penultimul meci din cadrul Cupei Europene a Naţiunilor (CEN). Va fi o partidă decisivă pentru "stejari", care nu mai au voie să facă paşi greşiţi în încercarea de a prinde în extremis un loc la Cupa Mondială din 2011.

În acest moment, România ocupă locul 4 în clasamentul CEN, după Georgia, Rusia şi Portugalia, tricolorii având însă un joc mai puţin disputat. Ca să obţină calificarea în meciurile de baraj pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă, România trebuie să învingă Portugalia la cel puţin două puncte diferenţă, iar apoi să se impună şi în meciul de pe teren propriu cu Spania, de la 27 martie.

Revenind la meciul de sâmbătă, statistica o dă favorită pe echipa noastră. În partidele directe diputate până acum în Portugalia, România a câştigat de şase ori, faţă de o singură victorie a lusitanilor. Portughezii s-au impus însă în ultima întâlnire directă, disputată chiar la Bucureşti, scor 22-21.

Partida Portugalia - România va fi transmisă în direct de TVR 2, sâmbătă, de la ora 17:00.

×
Subiecte în articol: redactie