x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stekelenburg pierde postul de titular la Ajax

Stekelenburg pierde postul de titular la Ajax

13 Mar 2009   •   00:00
Stekelenburg pierde postul de titular la Ajax

Portarul naţionalei de fotbal a Olandei, Maarten Stekelenburg, şi-a pierdut statutul de titular la Ajax Amsterdam unde antrenorul Marco van Basten îl preferă pe mai tânărul său compatriot Kenneth Vermeer.



Vermeer, în vârstă de 23 de ani, va fi numărul 1 la Ajax până la finalul acestui sezon, confform deciziei antrenorului van Basten, citat de agenţia ANP. "Maarten nu este, evident, prea bucuros de această decizie, dar el trebuie să se lupte pentru a ieşi mai puternic din această situaţie. Avem doi portari de mare valoarea la Ajax, ceea ce este un lux. Dar a trebuit să iau o decizie", a declarat "San Marco" joi seara după meciul din Cupa UEFA de la Marseille (câştigat cu 2-1 de francezi).

În cursul acestui meci, Vermeer a apărut uşor ezitant la primul gol înscris de Benoit Cheyrou, dar şi-a revenit apoi făcând faţă cu bine situaţiei. "Este adevărat, primul gol era de evitat", a recunoscut van Basten. "Dar în repriza secundă, el ne-a permis să rămânem în joc. Deci eu sunt mulţumit de el", a adăugat van Basten.

×
Subiecte în articol: sport