x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

07 Noi 2008   •   00:00

FC ARGEŞ
Comisia de Apel a FRF a admis în parte apelul finanţatorului Cornel Penescu, reducând la jumătate penalitatea financiară de 300.000 lei dictată de Comisia de Disciplină. Oficialul argeşean rămâne sancţionat cu suspendare pentru 6 luni şi cu o penalitate sportivă de 150.000 lei.



COMISIA DE DISCIPLINĂ
Jucătorii formaţiei Cetatea Suceava Lucian Pavel şi Mugur Bolohan au fost suspendaţi pentru un an şi amendaţi cu 5.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după ce l-au lovit pe arbitrul Marius Bocăneală la finalul partidei cu Ceahlăul Piatra-Neamţ. Comisia a mai decis suspendarea pentru trei jocuri a antrenorului secund Florin Cristescu şi amendarea acestuia cu 4.280 de lei, deoarece l-a lovit şi el pe arbitrul Bocăneală. Jucătorii Aron Martin, Bogdan Cotolan şi Ionel Celpan, eliminaţi în partida respectivă pentru cumul de cartonaşe galbene, au fost suspendaţi pentru câte o partidă.

POLI IAŞI

Preşedintele clubului, Sorin Boca, a declarat că pentru partida de mâine, cu Gaz Metan Mediaş, antrenorul Ionuţ Popa nu va putea conta pe patru jucători: Andrej Pecnik, Stojan Ignatov, Romulus Miclea şi Ionuţ Stancu. “Pentru noi, toate partidele au devenit foarte importante, pentru simplul fapt că trebuie neapărat să obţinem puncte. Jucăm în următoarele etape în compania echipelor situate în partea a doua a clasamentului şi cu atât mai mult avem nevoie de rezultate bune”, a spus Boca.

SCHI
Schiorul scoţian Alain Baxter a pozat nud pentru a strânge fondurile necesare participării la Jocurile Olimpice din 2010, după ce nu a mai primit resurse din cauza rezultatelor slabe. Baxter (34 de ani) se va retrage din activitate după această competiţie. “Nu este un nud total, este parţial nud. A fost stresant la început, dar am făcut-o şi au ieşit bine. Scopul meu final este Vancouver, să termin la Jocurile Olimpice”, a spus Baxter. Alain Baxter s-a clasat pe poziţia a treia la JO de la Salt Lake City, din 2002, dar nu a primit medalia, după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă.

×
Subiecte în articol: sport