x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

08 Noi 2008   •   00:00

CAZUL VALIZA: Preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a prezentat ieri la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost citat pentru a fi audiat în dosarul “Valiza”.

Sandu a stat în sediul DNA aproximativ 30 de minute, la ieşire declarând jurnaliştilor că a fost chestiune “de rutină”, fără să dea detalii. Surse judiciare susţin că şeful FRF a fost citat în calitate de martor. În acest dosar, procurorii au început la 7 mai urmărirea penală faţă de Gigi Becali, finanţatorul FC Steaua, acuzat de dare de mită, Anton Doboş, fost preşedinte la “U” Cluj, acuzat de luare de mită, dar şi asupra lui Victor Piţurcă, acuzat de favorizarea infractorului.

CFR CLUJ
Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că obiectivul echipei pregătite de Trombetta este obţinerea a patru victorii din tot atâtea posibile până la finalul turului. “Obiectivul nostru este să luăm 12 puncte din meciurile cu FC Braşov, FC Argeş, Pandurii şi Gaz Metan. Vrem să terminăm turul pe podium şi sunt sigur că putem realiza acest lucru, avem un program mai uşor decât restul contracandidatelor la titlu. Echipele de pe primele locuri vor juca între ele etapele viitoare şi vor mai pierde puncte. Totuşi, am fi mulţumiţi şi cu 10 puncte pentru că e foarte important să ne apropiem de primul loc”, a zis Mureşan.

PROCES
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru 15 ianuarie 2009, din motive procedurale, procesul în care opt oameni din fotbal sunt acuzaţi de înşelăciune. La primul termen au fost prezenţi George Copos, Gigi Neţoiu şi fraţii Ioan şi Victor Becali, lipsind Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Păduraru şi Gică Popescu. Instanţa a mai constatat că anumite părţi nu au fost citate, ca de exemplu cluburile Dinamo şi Rapid. DNA i-a trimis în judecată pe cei opt cu acuzaţia de evaziune, înşelăciune şi spălare de bani, cu referire la 12 transferuri de jucători efectuate în perioada 1999-2005.

HANDBAL
Steaua MFA va fi condusă de interul Bozo Rudic la meciul din Liga Campionilor cu Cimos Koper (Slovenia). Rudic a fost numit interimar după ce finanţatorul Constantin Cazacu l-a suspendat pe antrenorul Nicolae Munteanu în urma înfrângerii din campionat, 28-31 cu Poli Timişoara. “La hotel în Timişoara m-am trezit cu patru bodyguarzi cu o fiţuică pe care scria că sunt suspendat pentru 30 de zile. Băieţii au plecat la Ljubljana, iar eu m-am întors la Bucureşti”, a spus Munteanu. Meciul Koper – Steaua are loc azi, de la ora 18:45 (Sport.ro). După trei etape, roş-albaştrii ocupă locul 2 (4p) în grupa E.

×
Subiecte în articol: sport