x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

09 Noi 2008   •   00:00

MEDIAŞ – POLI IAŞI • Pustai vrea 18 puncte în tur
Gazdele au învins cu 1-0, dar antrenorul Cristian Pustai s-a declarat nemulţumit de jocul echipei. "Mă bucur pentru cele trei puncte, dar îmi pare rău că am ratat prea mult. Aş fi mulţumit cu 18 puncte în acest tur", a spus Pustai. "Am vrut să luăm măcar un punct la Mediaş, dar, din păcate, nu s-a întâmplat aşa. Am avut un gol anulat la Tănase şi, dacă arbitrul nu a avut dreptate, voi cere excluderea lui din arbitraj", a spus şi antrenorul ieşenilor, Ionuţ Popa.



URZICENI – OŢELUL • Au învăţat să câştige şi "acasă"
Ialomiţenii au urcat pe primul loc al clasamentului după victoria cu 3-1 din meciul cu Oţelul. Condusă imediat după pauză, Unirea a întors rezultatul în numai două minute. "Era importantă victoria, pentru a rămâne sus în clasament. Sunt foarte fericit. Dacă era ultimul meci, sărbătoream o săptămână", a spus Dan Petrescu. "Urziceniul este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum. Îşi merită locul", a declarat tehnicianul Oţelului, Petre Grigoraş.

PANDURII – BISTRIŢA • Cârţu a fost eliminat din nou

Gorjenii au pierdut primele puncte pe teren propriu după numirea lui Sorin Cârţu la cârma echipei, în urma remizei, scor 1-1, din partida cu Gloria Bistriţa. Oaspeţii au deschis scorul foarte rapid, printr-un şut în vinclu expediat de Silvăşan, dar Pandurii au egalat după numai un minut. Cu un sfert de oră înainte de final, Sorin Cârţu a fost eliminat de centralul Istvan Kovacs pentru proteste.

DERBY LA RUGBY - Farul    14 Dinamo    10
Farul Constanţa a învins ieri, pe teren propriu, scor 14-10 (3-3), campioana Dinamo, într-un meci din etapa a V-a a Diviziei Naţionale de rugby. În urma acestei victorii echipa constănţeană a obţinut 4 puncte, în timp ce Dinamo şi-a trecut în cont punctul defensiv pentru că nu a pierdut la mai mult de şapte puncte. Victoria a adus Farului şi poziţia de lider al seriei 1, "marinarii" având 24 puncte, faţă de cele doar 21 ale lui Dinamo.

ANGLIA - Arsenal a învins pe Manchester
Derby-ul etapei a XII-a din Premier League s-a desfăşurat ieri, pe Emirates Stadium din Londra, acolo unde Arsenal a învins cu 2-1 campioana en-titre, Manchester United. Eroul meciului a fost unul dintre puştii teribili ai fotbalului francez, Samir Nasri (foto), care a marcat cele două goluri ale gazdelor, în minutele 22 şi 48. Pentru Manchester a marcat Rafael (’90), însă "diavolii" lui Sir Alex Ferguson nu au mai reuşit egalare în pofida celor şase minute de prelungire dictate de central.

SPANIA - Van Nistelrooy lipseşte două luni

Atacantul olandez al lui Real Madrid, Ruud van Nistelrooy, accidentat la glezna dreaptă, ar putea fi operat, situaţie în care ar fi indisponibil două sau trei luni. Clubul madrilen a anunţat că jucătorul a suferit o leziune de menisc extern la glezna dreaptă, unde a mai fost operat în 2000. Real Madrid a precizat că îl va consulta în legătură cu noua accidentare a olandezului pe medicul american Richard Steadman.

×
Subiecte în articol: sport