x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

30 Noi 2008   •   00:00

TIMIŞOARA – BRAŞOV/”STEGARII”, CASCADORII RÂSULUI: Trupa lui Duşan Uhrin jr. a dezintegrat echipa lui Răzvan Lucescu, transformând cea mai bună apărare a campionatului într-o perfectă sursă de umor.

Pe lângă “dubla” slovacului Magera şi golul armeanului Artiom Karamyan, “reuşita” serii i-a aparţinut fundaşului Braşovului, Ionuţ Voicu. În minutul 17, jucătorul titularizat din cauza absenţei portughezului Rui Duarte, Voicu a încercat să trimită cu pieptul spre portarul Stelea, dar nu a izbutit decât să-l pună pe picior greşit.

FARUL – OTOPENI/S-A JUCAT CU PORŢILE ÎNCHISE?
Constănţenii au învins cu 1-0 pe CS Otopeni într-un meci disputat vineri seară în faţa a cel mult 200 de spectatori rătăciţi prin tribunele stadionului Farul.“Avem 19 puncte, un minus 8, şi regretele sunt tardive că am fi putut avea mai multe puncte în acest tur. În iarnă vor fi schimbări semnificative, dar nu putem vorbi acum despre acestea”, a declarat antrenorul “marinarilor”, Ion Marin.

CFR CLUJ/MĂRIRE DE SALARIU PENTRU TRICĂ
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a declarat la Sport Total FM că îi va propune o mărire de contract lui Eugen Trică, după ultimul meci al turului, programat mâine, în Gruia, cu Gaz Metan Mediaş. “Mă despart de el cu mare greutate, dar nu pot să nu îi respect dorinţa de a pleca pe final de carieră la o echipă care îi oferă un contract pe care nu i-l putem da. O să am o discuţie cu el după meciul cu Gaz Metan şi o să îi propun o mărire de salariu, pentru a avea linişte. Dacă nu o va accepta, atunci va trebui să îi dau drumul”, a spus Mureşan.

ECHIPA NAŢIONALĂ/DOAR CANTONAMENT LA MOGOŞOAIA
Diriguitorii FRF au renunţat la turneul pe care reprezentativa României urma să îl efectueze în Oman, în luna decembrie, astfel că un lot A se va afla săptămâna viitoare în cantonament la Centrul de Fotbal Mogoşoaia. Lotul A al României va susţine două meciuri de pregătire, unul cu echipa naţională de tineret şi al doilea cu Steaua.

SCHI/TOFALVI CÂŞTIGĂ ÎN CUPA EUROPEI
Românca Eva Tofalvi a câştigat etapa de ieri din cadrul Cupei Europei la Biatlon, întrecere care a avut loc la Idre, în Suedia. Aceasta este prima competiţie la care a participat sportiva de la SC Miercurea Ciuc. “Mă bucur foarte mult că am început sezonul cu o victorie. Sper ca acest rezultat să fie doar un început. Urmează o campanie preolimpică foarte dificilă şi vreau să adun cât mai multe victorii”, a declarat Eva Tofalvi. (S. Anghel)

OŢELUL – PANDURII 0-0/GHINION PENTRU GĂLĂŢENI
Formaţia antrenată de Petre Grigoraş n-a putut încheia sezonul cu o victorie în faţa propriilor suporteri. “Mâhnirea e mare că nu am terminat cu un succes pe care cred că îl meritam. În teren au fost o echipă care a încercat să joace fotbal şi una care a avut un scop precis, acela de a nu primi gol. Oaspeţii nu aveau cum să ne dea gol, pentru că în afară de faptul că nu prea au ajuns la noi la poartă, au stat mai mult pe jos. Pandurii a arătat ca o echipă ai cărei jucători aveau anemie”, a spus Grigoraş.

“POLI” IAŞI – RAPID 1-2/VICTORIE SUB COPOU
Formaţia antrenată de Jose Peseiro s-a impus în deplasarea de la Iaşi, giuleştenii învingând cu 2-1 (1-1), după golurile marcate de Spadacio (’31) şi Joao Pinto (’64), respectiv Romulus Miclea. În minutul 83, tehnicianul portughez al bucureştenilor a fost trimis în tribună de arbitrul Tiberiu Lajos, care le-a arătat cartonaşul roşu lui Nicolae Grigore şi Leonard Naidin.

×
Subiecte în articol: sport