x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

21 Noi 2008   •   00:00

ADVERSAR ÎN FORMĂ
Dan Alexa, căpitanul lui FC Timişoara, apreciază că, Unirea Urziceni, adversara de duminică merită să fie pe primul loc. “Ne aflăm în faţa unui meci foarte greu. Unirea Urziceni şi-a continuat şi în acest an seria foarte bună de rezultate. Este o echipă cu jucători modeşti, care dau totul pe teren. Sunt bine organizaţi şi au un antrenor excepţional. Elevii lui Dan Petrescu câştigă foarte multe dueluri unu la unu, fac presing şi se apără foarte bine. Vin după o victorie importantă şi au un moral foarte bun”, a declarat Alexa.



RESTANŢE PLĂTITE
Preşedintele lui Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat ieri că jucătorii echipei antrenate de Ionuţ Popa şi-au primit salariile aferente lunii septembrie. “Am primit de la Fundaţia Sportului Ieşean suma de 550.000 de lei. Din aceşti bani, am achitat în primul rând salariile jucătorilor pe luna septembrie”, a declarat Sorin Boca. Oficialul ieşean s-a declarat încântat de faptul că paraguayanul Jose Montiel a evoluat pentru naţionala ţării sale în amicalul câştigat în faţa repre-zentativei statului Oman.

ARBITRU AMENINŢAT

Arbitrul suedez Martin Hansson susţine că a primit ameninţări cu moartea după ce a acordat penalty pentru Liverpool în prelungirile partidei cu Atletico Madrid, scor 1-1, din grupa D a Ligii Campionilor. “A fost oribil. Telefonul suna tot timpul şi am primit multe SMS-uri. Sunt obişnuit cu astfel de manifestări, dar de data asta a fost prea mult. Am avut mereu telefonul deschis şi numărul meu a fost public. Acum nu mai merge, am anunţat poliţia”, a spus centralul suedez, care s-a retras în 2005.

FĂRĂ TEREZA TAMAŞ

Portarul naţionalei României Tereza Tamaş va rata CE de handbal feminin din Macedonia (3-14 decembrie) după ce a fost diagnosticată cu hepatită. Jucătoarea de la Oltchim a rămas în cantonamentul de la Cluj, pentru analize. “Este o mare pierdere, în condiţiile în care mai sunt destule jucătoare cu probleme de sănătate. În aceste zile ne vom decide ce portar vom convoca pentru a face deplasarea în Macedonia. Nu putem să ne deplasăm doar cu doi portari”, a declarat antrenorul Radu Voina.

×
Subiecte în articol: sport