x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Dec 2008   •   00:00

RAPID
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor SC FC Rapid SA care ar fi trebuit să aibă loc ieri a fost amânată pentru azi, locul şi ora acesteia nefiind încă stabilite. AGA fusese convocată de Consiliul de Administraţie al clubului în vederea majorării capitalului social cu circa 15 milioane de euro. Altfel, finanţatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, este convins că George Copos nu va renunţa la calitatea de acţionar principal al clubului din Giuleşti. “El nu va pleca de la Rapid sub nici o formă, vă garantez asta”, a declarat la Sport Total FM cel despre care se spune că ar urma să cumpere în vara anului următor pachetul majoritar de acţiuni al grupării de lângă Podul Grant.



CUPA ITALIEI
Ajunsă în faza optimilor de finală, Cupa Italiei programează azi meciul-şoc dintre AC Milan şi Lazio Roma, care îi va prilejui ex-dinamovistului Ştefan Radu întâlnirea cu câţiva dintre cei mai titraţi jucători din lume, printre care brazilienii Kaka şi Ronaldinho. Partida va avea loc pe “Stadio Giuseppe Meazza” din Milano cu începere de la ora 21:45, iar în ţara noastră va putea fi urmărită în direct în transmisiunea canalului Sport Klub. Aceeaşi staţie tv va transmite joi, tot în direct, de la ora 21:45, meciul Aston Villa – Zilina, din cadrul Grupei F a Cupei UEFA, iar vineri, de la ora 21:30, derby-ul rundei a 16-a a campionatului Germaniei, partida Bayern München – Hoffenheim.

ARBITRI
Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal organizează mâine la Casa Fotbalului, cu începere de la ora 11:00, întrunirea cu arbitrii şi arbitrii asistenţi din lotul “A” pentru a analiza prestaţiile acestora la meciurile care au avut loc în ultimele şapte etape ale campionatului Ligii 1, ediţia 2008-2009. Chiar dacă iniţial se stabilise ca arbitrii şi arbitrii asistenţi care sunt din afara Bucureştiului să fie cazaţi pe perioada scurtei lor descinderi în Capitală la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia, această hotărâre a fost suspendată de CCA, locurile fiind ocupate în totalitate de componenţii echipei naţionale şi de cei ai echipei naţionale de tineret.

DECES
Aurel Vernescu, cel mai bun caiacist român din toate timpurile, s-a stins din viaţă luni la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în urma unui atac cerebral. Născut în 1939, Aurel Vernescu a început să practice caiacul în 1952, în cei 20 de ani de activitate reuşind să câştige 30 de medalii la JO, CM şi CE. A participat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice, la trei dintre acestea fiind portdrapelul delegaţiei României. Retras din activitate în 1972, el s-a dedicat antrenoratului, contribuind la formarea a numeroşi sportivi care s-au remarcat pe plan internaţional. Pentru întreaga sa carieră, în anul 2000, Aurel Vernescu a primit Crucea Naţională “Serviciul Credincios”, clasa a III-a.

×
Subiecte în articol: sport