x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Dec 2008   •   00:00

"U" CRAIOVA
Patronul juveţilor, Adrian Mititelu, şi-a trasat obiectivele în ceea ce priveşte campania de transferuri din acest intersezon, singura prioritate fiind achiziţionarea unui atacant. "Nu vreau să aduc pe oricine, ci vreau să aduc numai jucătorii care ne trebuie. Nu vreau să stric echipa şi să mă abat de la proiectul meu. Suntem interesaţi de un vârf de atac şi sper să găsim exact jucătorul de care avem nevoie. Altfel, tot Dina şi Baird o să fie titulari, fiindcă nu transferăm jucători doar de dragul de a transfera. De coordonator de joc nu avem nevoie, îi avem la mijloc pe Dorel Stoica, Prepeliţă şi pe Bărboianu, iar la alte posturi sunt precaut", a declarat Mititelu.



COSR
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Morariu, a fost reales în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Rugby Amator – Asociaţia Europeană de Rugby (FIRA – AER), în cadrul Adunării Generale care a avut loc la Paris la 5 şi 6 decembrie. Totodată, Morariu a fost ales preşedinte al Comisiei de Înaltă Peformanţă şi membru al Comitetului Executiv din cadrul FIRA – AER. De-a lungul timpului, Morariu a ocupat mai multe funcţii de conducere, printre care cele de preşedinte al FR Rugby, între 2001 şi 2003, şi al ANS (2003-2004). În perioada 2002-2004, Morariu a fost membru în Consiliul de Adminstraţie al FIRA – AER.

DOSSEY
50.000 de lei este suma pe care a strâns-o jucătorul lui Minerul Lupeni, Ionuţ Dragomir, în campania pe care a iniţiat-o pentru a-l ajuta pe fostul său coleg de la Pandurii, portarul Ibrahim Dossey, rănit grav într-un accident de circulaţie. "Lumea a fost receptivă. S-au adunat aceşti bani şi cu siguranţă se vor mai strânge şi alţii", a declarat Dragomir, care duminică l-a vizitat pe Dossey la spital: "S-a schilodit rău, dar cred că-şi va reveni, chiar dacă nu va mai putea să joace fotbal". În urma accidentului, petrecut la 13 septembrie, Dossey (36 ani) a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi o fractură craniană cu înfundare, iar o vreme s-a aflat în comă.

IOAN ANDONE
Fostul antrenor al campioanei României, CFR Cluj, este foarte aproape de a semna un contract cu formaţia saudită Al-Etiffagh. "Sunt în tratative cu ei de mai mult timp, dar n-am luat încă o decizie, mai am două-trei zile să mă gândesc la oferta lor. Ei vor să semnez pe un an şi jumătate, dar eu îmi doresc, pentru început, un contract pe şase luni", a declarat Andone. Cosmin Olăroiu, care pregăteşte o altă echipă din Arabia Saudită, pe Al-Hilal, l-a sfătuit pe Andone să dea curs ofertei celor de la Al-Etiffagh. "Olăroiu mi-a zis să mă duc acolo pentru că Al-Etiffagh este o echipă bună, care anul trecut a jucat finala Ligii Campionilor Asiei", a mai afirmat "Fălcosul".

×
Subiecte în articol: sport