x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

14 Mar 2009   •   00:00

14 martie 2009



CUPA UEFA
Rezultate înregistrate în prima manşă a optimilor competiţiei: ŢSKA Moscova – ½ahtior Doneţk 1-0 (Vagner Love ’50-pen); Dinamo Kiev – Metalist Harkov 1-0 (Vukojevici ’54); Hamburg – Galatasaray 1-1 (Jansen ’49 / Ayhan ’32); Paris SG – Sporting Braga 0-0; Werder Bremen – Saint-Étienne 1-0 (Naldo ’20); Udinese – Zenit Sankt-Petersburg 2-0 (Quagliarella ’85, Di Natale ’90-pen); Manchester City – Aalborg 2-0 (Caicedo ’8, Phillips ’30); Marseille – Ajax Amsterdam 2-1 (B. Cheyrou ’18, Niang ’32 / Suarez ’35-pen). Meciurile retur se vor disputa pe 18 şi 19 martie, iar tragerea la sorţi pentru fazele superioare va avea loc la 20 martie la Nyon.

FC BRAŞOV

După succesul în faţa Stelei din etapa trecută, Răzvan Lucescu îşi ia măsuri de precauţie înainte de disputa de mâine, cu FC Argeş. “Pentru noi este un meci ca o finală şi ne pregătim să o câştigăm. Nu va fi uşor, pentru că Argeşul este una dintre echipele bune ale campionatului. Pentru noi este o partidă foarte importantă. Am început bine returul, cu douăn meciuri grele, cu adversari puternici, dar am avut un grup puternic şi am trecut cu bine peste ele”, a declarat tehnicianul braşovenilor. Acesta a mai adăugat: “Am avut determinare în meciurile cu Urziceni şi Steaua, iar asta îmi doresc şi pe viitor. Este spiritul nostru”.

FARUL CONSTANŢA

Antrenorul Ion Marin crede că Farul se va impune în confruntarea cu “U” Craiova, programată mâine în etapa a 20-a a Ligii 1. “La Rapid am avut un 11 metri neacordat pe finalul meciului, acea partidă însă ne-a dat încredere că putem juca bine, în viteză, aşa cum vrem să jucăm şi cu Craiova. Universitatea ştie să atace, are jucători buni, care pot decide meciul. Dar se pare că trec printr-o perioadă mai puţin fastă, au pierdut la Iaşi şi au făcut egal acasă cu Bistriţa. Palmaresul este net de partea Farului, Craiova n-a mai câştigat de 14 ani la Constanţa. Cu tot respectul faţă de Craiova, duminică va fi victoria noastră”, a spus Marin.

HANDBAL
Echipa feminină Oltchim Rm. Vâlcea întâlneşte mâine pe teren propriu (ora 19:00, în direct la Sport.ro) pe Buducnost (Muntenegru) într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Aflată pe lo-cul doi în grupa principală după cinci etape, campioana României are nevoie de o victorie pentru a-şi asigura prezenţa între cele mai bune patru echipe ale continentului. În prima manşă din sferturile de finală ale Cupei EHF, Rulmentul Braşov joacă astăzi în deplasare cu Byasen Trondheim (Norvegia). În Cupa Cupelor, Oţelul Galaţi întâlneşte mâine, tot în deplasare, o altă formaţie norvegiană, Larvik.

×
Subiecte în articol: sport