x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Apr 2009   •   00:00

10 aprilie 2009



STEAUA
Fundaşul Dorin Goian a deplâns situaţia în care a ajuns echipa sa, care dacă nu câştigă azi cu Farul poate rata prezenţa în Cupele Europene. "Este cel mai nefast an din cariera mea. Toate merg prost la Steaua, iar la echipa naţională la fel. Sper să ieşim din această situaţie", a spus "Goe". "Ar fi o ruşine ca Steaua să nu se califice în Cupele Europene", crede şi fostul jucător al Stelei, Adrian Bumbescu.

LIGA CAMPIONILOR
Barcelona şi Chelsea sunt cu un picior în semifinalele Ligii Campionilor. În prima manşă a sferturilor, catalanii au spulberat cu 4-0 pe Bayern München, în timp ce londonezii au învins cu 3-1 pe terenul marilor rivali de la Liverpool. Rezultatele de marţi: Manchester United - FC Porto 2-2 (Rooney '15, Tevez '85 / Cristian Rodriguez '4, Mariano Gonzalez '89); Villarreal - Arsenal 1-1 (Senna '10 / Adebayor '66). Rezultatele de miercuri: Liverpool - Chelsea 1-3 (Torres '6 / Ivanovici '39, '62, Drogba '67); Barcelona - Bayern München 4-0 (Messi '9, '38, Eto'o '12, Henry '43). Meciurile-retur vor avea loc săptămâna viitoare, la 14 şi la 15 aprilie.

RAPID ACUZĂ

Oficialii giuleşteni au acuzat arbitrajul lui Ionică Serea la meciul pierdut miercuri, acasă, în faţa lui FC Timişoara scor 0-2. Rapidiştii consideră că echipa de sub Podul Grant ar fi trebuit să primească două lovituri de la 11 metri. "În prima repriză, Nibombe a deturnat cu mâna o minge jucată în careul timişorean, iar în partea a doua, faultul comis asupra lui Cesinha a fost ignorat în aceeaşi manieră", scrie site-ul oficial al clubului Rapid. Cu toate acestea, tehnicianul Marian Rada a recunoscut că băieţii săi au făcut cadou cele două goluri timişorenilor, iar ratările "alb-vişiniilor" au contribuit şi ele din plin la eşec.

FAIR-PLAY

Înaintea partidei Rapid - FC Timişoara, Costin Lazăr a intrat în posesia Tricoului Fair-Play Timişoreana. Jucătorul a fost premiat pentru că a refuzat un penalty care i-a fost acordat în meciul Rapid - Oţelul Galaţi, recunoscând că adversarul său a intrat la minge. Trofeul i-a fost înmânat câştigătorului de antrenorul timişorean Gabi Balint. "Gestul lui Lazăr merită toată atenţia şi consideraţia, în condiţiile în care fair-play-ul devine tot mai rar pe terenurile de fotbal. Sunt mândru că mi-a fost elev", a mărturisit Balint, care l-a promovat pe Costin Lazăr în fotbalul mare, el fiindu-i antrenor la Sportul Studenţesc.

HANDBAL

Cele aproximativ 800 de bilete puse în vânzare pentru meciul din semifinalele Ligii Campionilor dintre Oltchim şi Viborg au fost vândute ieri în doar 30 de minute. Casele de bilete au fost deschise la ora 10:00, când în faţa Sălii Traian erau aproximativ 1.000 de suporteri, o parte dintre ei aşteptând de la ora 7:00 dimineaţa. Oltchim Rm. Vâlcea va întâlni duminică, de la ora 18:30, în semifinalele Ligii Campionilor, gruparea daneză Viborg HK. Vâlcencele au mai jucat cu Viborg în sezonul trecut al Ligii Campionilor, în faza grupelor, şi au învins-o de două ori. În cealaltă semifinală se vor întâlni Gyor (Ungaria) şi Hypo Viena (Austria).

×
Subiecte în articol: sport