x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

12 Apr 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

12 aprilie 2009



URZICENI - RAPID / Egal bun pentru Dinamo
Etapă perfectă pentru gruparea din Ştefan cel Mare, care după ce vineri le-a văzut împiedicându-se pe CFR Cluj şi pe Steaua, ieri a savurat şi semieşecul Unirii Urziceni, o altă contracandidată la titlu. "Nu ne mulţumeşte această remiză, fiindcă am fost peste Rapid la toate capitolele", a declarat preşedintele ilfovenilor, Mihai Stoica. "Arbitrul a viciat rezultatul, iar Spadacio a fost eliminat pentru a nu juca în Cupă cu Dinamo", a spus George Copos.

TENIS / Sorana Cârstea a ratat finala
Sorana Cârstea (foto) (nr. 42 WTA) a ratat calificarea în finala turneului de la Marbella, după ce a fost învinsă ieri în semifinale de spaniola Carla Suarez Navarro (nr. 34 WTA), scor 2-6, 7-6, 2-6. În setul decisiv, jucătoarea noastră a condus cu 2-0, dar apoi a pierdut şase game-uri consecutiv. Pentru prezenţa în semifinalele turneului în valoare de 500.000 de dolari, românca va primi 30.959 de dolari şi 130 de puncte.

RUGBY / Incidente grave la Dinamo - Farul
Bătaie ca în şapte păcate la meciul de ieri dintre Dinamo şi Farul! Conflictul dintre jucători s-a declanşat în minutul 5, la scorul de 3-0 pentru Dinamo. Arbitrul a eliminat doi dinamovişti, iar după cinci minute a fluierat sfârşitul jocului. În urma incidentelor, trei rugbyşti de la Dinamo şi cinci de la Farul au ajuns la spital, doi constănţeni rămânând internaţi, unul suferind o comoţie, iar celălalt o fractură de mandibulă.

TIMIŞOARA-CRAIOVA / Pantilimon, "îngerul" lui Balint
Partida de ieri de pe Bega a avut un moment-cheie în minutul 45, atunci când centralul Alexandru Tudor a dictat lovitură de la 11 metri pentru olteni la un fault al lui Borbely asupra lui Florin Costea. Penalty-ul a fost însă irosit de Dorel Stoica, Pantilimon ghicind colţul în care a executat căpitanul Ştiinţei. "Era să ne coste acea greşeală, dar am avut un înger păzitor, pe Pantilimon", a declarat antrenorul bănăţenilor, Gabi Balint.

DINAMO - VASLUI / Măcelăriţi pe nedrept  
Conturat în ultimele minute, când Zicu şi Marius Niculae au speculat avantajul superiorităţii numerice, succesul categoric al "câinilor" i se poate atribui într-o măsură semnificativă şi centralului Ovidiu Haţegan. Acesta nu a văzut cel puţin un penalty pentru vasluieni şi a judecat mai toate fazele la limită în favoarea lui Dinamo. În minutul 51, un masor al gazdelor l-a lovit cu capul în figură pe preparatorul fizic al vasluienilor.

×
Subiecte în articol: sport