x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

14 Apr 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt
Sursa foto: Robert Zolles/Reuters

14 aprilie 2009



ANTRENORI
Tehnicianul român Cosmin Olăroiu, demis la sfârşitul lunii februarie de la echipa saudită Al Hilal, a ajuns ieri la un acord cu oficialii grupării Al-Sadd, a doua clasată în campionatul din Qatar. "Toată lumea prezentă la discuţii a agreat datele contractului meu, în proporţie de 99,9 la sută sunt noul antrenor al lui Al-Sadd. Contractul trebuie să mai fie redactat, după care voi semna", a declarat Olăroiu.

ECHIPA NAŢIONALĂ
Potrivit unor surse federale, selecţionerul Victor Piţurcă (foto) nu va accepta cei 250.000 de euro propuşi de FRF pentru rezilierea contractului său. "Nu se pune problema că aş accepta sau că voi accepta vreo negociere, vreodată, vreau să mi se respecte contractul", ar fi spus tehnicianul, demis joi de la naţională. Comitetul Executiv al FRF l-a mandatat pe Ionuţ Lupescu să se ocupe de întreruperea contractului, care prevede o clauză de reziliere de 500.000 de euro.

DECES

Fotbalistul Mădălin Bănescu, legitimat la echipa FC Govora, din Liga a V-a, a decedat duminică, la puţin timp după un meci disputat în deplasare, cu Viitorul Călimăneşti, câştigat cu 2-1. Jucătorul a simţit o durere în piept în minutul 75, dar se părea că starea sa de sănătate a revenit la normal după ce a fost înlocuit şi a primit îngrijiri medicale. Fotbalistului de 28 de ani i s-a făcut din nou rău peste câteva ore, la o terasă unde colegii săi sărbătoareau succesul, decedând în urma unui infarct.

×
Subiecte în articol: sport