x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Apr 2009   •   00:00

17 aprilie 2009



LIGA CAMPIONILOR
Manchester United, învingătoare cu 1-0 pe terenul echipei lui Cristian Săpunaru, FC Porto, şi Arsenal Londra, care a dispus pe "Emirates", scor 3-0, de formaţia spaniolă Villarreal, au completat miercuri seară careul de aşi al celei mai puternice competiţii intercluburi din lume. În semifinale se vor desfăşura partidele: FC Barcelona - Chelsea (28 aprilie - turul, 6 mai - returul) şi Manchester United - Arsenal (29 aprilie - turul, 5 mai - returul).

OLĂROIU, LA AL-SADD
Fără angajament după ce s-a despărţit luna trecută de gruparea saudită Al Hilal, Cosmin Olăroiu a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu formaţia Al-Sadd, din Qatar. Antrenorul român se va afla pentru prima dată pe banca tehnică a noii sale echipe după meciul cu Umm Salal, din campionatul intern, programat azi. Al Sadd a fost pregătită în sezonul 2001-2002 de actualul manager al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, când a câştigat Cupa Cupelor Asiei.

STEAUA
George Ogăraru nu va evolua în meciul pe care "roş-albaştrii" îl vor disputa astăzi, la Mediaş, cu Gaz Metan, în cadrul etapei a 25-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta al Stelei, care s-a accidentat la picior şi nu a mai făcut deplasarea în Ardeal, va fi înlocuit, mai mult ca sigur, de internaţionalul polonez Pawel Golanski. "Traversăm o perioadă grea, iar victoria la Mediaş este singurul medicament bun pentru noi", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

LPF ŞI FRF, LA CONTROL
Consiliul Concurenţei a iniţiat două investigaţii în privinţa vânzării drepturilor TV a Ligii 1 la fotbal, care vizează Liga Profesionistă de Fotbal şi Federaţia Română de Fotbal, pe de o parte, şi consorţiul Antena 1 - RCS&RDS, pe de altă parte. Preşedintele Consiliului Concurenţei, Gheorghe Oprescu, a declarat ieri că investigaţiile nu au nici o legătură cu ceea ce se întâmplă în aceste zile la DNA, când mai multe persoane din fotbal sunt anchetate pentru presupuse acte de corupţie, ci au fost deschise pornindu-se de la posibile încălcări ale Legii Concurenţei şi a Tratatului cu Uniunea Europeană.

ECHIPA NAŢIONALĂ
Atacantul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Piţurcă, a spus despre tatăl său, Victor Piţurcă, recent demis de la cârma echipei naţionale, că nu doreşte să mai antreneze o vreme. "Nu cred că va prelua o altă echipă, pentru că din câte mi-a spus vrea să ia o pauză o perioadă şi nu va accepta nici o ofertă. Probabil acum va veni şi la Târgu Jiu mai des ca să mă vadă jucând. Într-un fel e mai bine acum pentru el şi pentru mine şi eu sunt mai liniştit că-l ştiu mai liber". Altfel, FRF i-a făcut lui Victor Piţurcă o nouă ofertă de reziliere a contractului, de 300.000 de euro, cu 50.000 de euro mai mare decât precedenta propunere.

×
Subiecte în articol: sport