x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

22 Apr 2009   •   00:00

22 aprilie 2009



POLI IAŞI
După ce a învins liderul Dinamo, antrenorul Cristiano Bergodi este convins că echipa sa poate obţine puncte şi în meciul de azi, din deplasare, cu FC Timişoara. "Ne aşteaptă un meci foarte dificil, pentru că întâlnim o echipă valoroasă, mai ales pe teren propriu. Totuşi, jucătorii mei au un moral bun după victoria obţinută în faţa lui Dinamo, şi de aceea cred că putem lua cel puţin un punct de la Timişoara. FC Timişoara, deşi a dat trei goluri la Vaslui, a pierdut, şi asta poate afecta moralul jucătorilor. Am aproape tot lotul complet, aşa că nu văd de ce nu am spera să obţinem un rezultat bun în această partidă", a spus Bergodi.

ITALIA
Juventus Torino va juca un meci cu porţile închise, din cauza scandărilor rasiste ale suporterilor săi, care l-au vizat pe atacantul lui Inter Milano, Mario Balotelli, în partida disputată sâmbăta trecută, scor 1-1. Balotelli (18 ani), născut din părinţi ghanezi şi adoptat în Italia, a fost ţinta "scandărilor care constituie o expresie de discriminare rasială, de-a lungul meciului şi venind din mai multe părţi ale tribunei". Injuriile au început în minutul 4, dar s-au intensificat după ce jucătorul a marcat pentru Inter ('64), şi atunci când Balotelli a fost lovit de Tiago ('75), fapt ce a dus la eliminarea mijlocaşului de la Juventus.

TENIS
Victor Hănescu a abandonat în primul tur al turneului de la Barcelona, dotat cu premii în valoare totală de 2 milioane de euro. Hănescu s-a retras în setul trei al partidei cu spaniolul Nicolas Alamgro, în momentul în care scorul era 6-3, 6-7 (7-9), 2-2. Mihaela Buzărnescu şi Alexandra Dulgheru s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu la challengerul de la Bari, după ce au trecut, scor 6-3, 5-7, 10-6, de cuplul spaniol Estrella Cabeza /Sara Del Barrio. Perechea Florin Mergea/Alexander Jakupovici (România/Grecia) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului challenger de la Sofia.

FARUL
Clubul constănţean a făcut memoriu la CCA, în care solicită suspendarea centralului Marius Avram şi a asistentului Ioan Onicaş, care au oficiat la partida cu CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a 25-a a Ligii 1. Farul consideră, printre altele, că "Avram nu a sancţionat unii jucători de la CFR la momentul oportun, încurajând jocul dur prestat de aceştia", dar şi neacordarea a trei lovituri de pedeapsă pentru echipa antrenată de Lucian Marinof. "Arbitrul Avram Marius şi asistentul Onicaş Ioan au contribuit decisiv la vicierea rezultatului final al meciului, în consecinţă, solicităm suspendarea lor", se mai arată în comunicatul Farului.

×
Subiecte în articol: sport