x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Apr 2009   •   00:00

24 aprilie 2009



LUCESCU JR, APROAPE PUS
Aşa cum Jurnalul Naţional a anunţat încă din ediţia de la 10 aprilie, Răzvan Lucescu este ca şi instalat în postul de selecţioner. Oficialii FRF sunt foarte aproape să parafeze contractul pe doi ani şi jumătate cu Răzvan Lucescu, acesta urmând să primească un salariu anual de aproximativ 500.000 de euro. Este de aşteptat ca astăzi cel însărcinat de preşedintele FRF, Mircea Sandu să negocieze cu viitorul selecţioner, directorul general, Ionuţ Lupescu, să anunţe că Răzvan Lucescu va fi noul selecţioner al echipei naţionale a României. (Mihai Igiroşanu)

LIGA 2
Dorinel Munteanu a revenit ieri la Universitatea Cluj, dar în funcţia de director tehnic, antrenor principal urmând a fi în continuare Marius Popescu. Munteanu, care a părăsit echipa în tur, pentru a prelua Steaua, a semnat un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe doi ani dacă va reuşi salvarea de la retrogradare. Altfel, Camera pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a revenit asupra deciziei de a nu programa UTA în etapa a 26-a, după ce clubul arădean a ajuns la un acord cu foştii jucători Dorin Mihuţ şi Sebastian Huţan pentru a le plăti săptămâna viitoare datoria de aproximativ 15.000 de euro pe care o are către aceştia.

"U" CRAIOVA
Atacantul Florin Costea şi-a cerut scuze la finalul partidei cu FC Braşov pentru reacţia nepotrivită pe care a avut-o faţă de coechipierul Ştefan Bărboianu după golul egalizator înscris în minutul 88. "S-a văzut imediat după gol că am avut o reacţie nepotrivită la adresa lui Fane. Eram nervos pentru cartonaşul galben pe care l-am primit şi din cauza căruia nu o să joc în meciul cu FC Argeş, dar şi pentru că la o fază precedentă avusesem o discuţie mai aprinsă cu el. Îmi cer scuze! Am vorbit imediat cu el şi totul este OK. Suntem o familie şi numai împreună putem reuşi să ne îndeplinim obiectivul", a spus golgeterul oltenilor.

FARUL
Patronul Gheorghe Bosânceanu a decis să suspende plăţile către jucători pe o perioadă nedeterminată din cauza rezultatelor slabe înregistrate în retur. Bosânceanu s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că echipa a obţinut un singur punct în ultimele opt etape şi a organizat o şedinţă la care au luat parte toţi jucătorii şi staff-ul tehnic. În cadrul întâlnirii, oficialul i-a anunţat pe elevii lui Lucian Marinof că nu vor mai primi nici un ban până când echipa nu se va situa pe un loc care permite rămânerea în Liga I. Farul ocupă în acest moment poziţia a 16-a, cu 5 puncte mai puţin decât Poli Iaşi, echipa de pe locul 14, primul neretrogradabil.

AL HILAL
Internaţionalul român Mirel Rădoi a reuşit să înscrie din nou pentru Al Hilal în meciul câştigat în deplasare, 3-1 cu Al Ahli, din etapa a patra a Ligii Campionilor Asiei. Fostul căpitan al Stelei a înscris din penalty, în minutul 56, celelalte goluri ale echipei sale fiind reuşite de Taib ('32) şi Al-Qahtani ('65), după ce gazdele deschiseseră scorul prin Ali ('4). În urma acestui rezultat, Al Hilal ocupă locul doi în Grupa A, cu 8 puncte, fiind devansată de Pakhtaikor (Uzbekistan), care are 10 puncte. AlHilal mai are nevoie de un singur punct în următoarele două meciuri pentru a se califica în optimile de finală ale competiţiei.

×
Subiecte în articol: sport