x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

25 Apr 2009   •   00:00

25 aprilie 2009



CUPA ROMÂNIEI
Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, ieri, ca întâlnirea din semifinalele Cupei României, dintre echipele CFR Cluj, deţinătoarea trofeului, şi FC Vaslui, să se dispute pe stadionul "Tineretului" din Urziceni, şi nu pe arena din Giuleşti, aşa cum fusese stabilit iniţial. Partida va avea loc miercuri, 29 aprilie, de la ora 20:45. Cealaltă semifinală, care va opune formaţiile Dinamo Bucureşti şi FC Timişoara, se va disputa marţi, 28 aprilie, tot de la ora 20:45, pe Stadionul "Dr Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. Ambele jocuri vor fi transmise în direct de Antena 1. Finala Cupei României va avea loc la data de 13 iunie.

OTOPENI - STEAUA
Portarul Cristian Munteanu a fost exclus, din motive disciplinare, din lotul echipei CS Otopeni, a anunţat ieri conducerea clubului. Astfel, la meciul cu Steaua, programat duminică (ora 20:30, în direct la GSP TV), pe Stadionul "Astra" din Ploieşti, în etapa a 27-a a Ligii 1, poarta ilfovenilor va fi apărată de Eugen Nae. De la gazde vor mai lipsi Victoraş Iacob (accidentat) şi Rada (suspendat), în timp ce Steaua nu va putea conta pe Goian, Ghionea, Dayro Moreno, Lovin, Cernea (toţi suspendaţi), Ov. Petre şi Szekely (accidentaţi). "Nu am nici o emoţie pentru meciul cu Otopeni, chiar dacă am făcut egal cu ei în tur", a declarat Gigi Becali.

HANDBAL

Echipele masculine Bucovina Suceava şi UCM Reşiţa dispută la sfârşitul acestei săptămâni meciurile din prima manşă a semifinalelor Challenge Cup. Moldovenii, prezenţi în premieră într-o asemenea fază a cupelor europene, joacă astăzi (ora 18:00, în direct la TVR 3), pe teren propriu, cu BSV Bern Muri (Elveţia), care în turul precedent au eliminat-o pe Ştiinţa Bacău. UCM Reşiţa va întâlni mâine, în deplasare, pe Beşiktaş Istanbul, liderul campionatului Turciei. Partidele-retur se vor disputa săptămâna viitoare. Formaţiile româneşti au dominat Challenge Cup în ultimii trei ani, UCM Reşiţa reuşind să câştige de două ori trofeul, iar Steaua o dată.

JUDO
Campioana olimpică Alina Dumitru a cucerit medalia de bronz la categoria 48 kg, în prima zi a CE de la Tbilisi (Georgia). De cinci ori medaliată cu aur la ediţiile precedente, eleva antrenorului Florin Bercean a început bine concursul, învingându-le categoric pe Leandra Freitas (Portugalia) şi pe Kubra Tekneci (Turcia), dar în semifinale a cedat surprinzător în faţa Evei Csernoviczki (Ungaria). În disputa decisivă pentru medalia de bronz, sportiva de la Steaua a întrecut-o pe Volha Leshchenka (Belarus). Tot ieri, Andreea Cătună (52 kg), Corina Căprioru (57 kg) şi Dan Fâşie (66 kg) au pierdut în primele tururi, ieşind din lupta pentru medalii.

×
Subiecte în articol: sport