x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

26 Apr 2009   •   00:00

26 aprilie 2009



RAPID - PANDURII / Nicolae Manea îi răspunde lui Copos
La finalul meciului câştigat în faţa celor de la Pandurii Tg. Jiu, scor 2-0, directorul tehnic al giuleştenilor, Nicolae Manea, a trimis săgeţi către acţionarul majoritar, George Copos. "E uşor să dai afară, dar să nu uite domnul Copos că noi suntem aici din ianuarie, când la club bătea vântul şi, totuşi, am reuşit să menţinem această echipă", a declarat Manea. Iniţial, Copos declarase că, dacă staff-ul tehnic, format din Manea, Rada şi Iencsi, nu duce echipa în Europa, va fi dat afară.

FARUL - DINAMO / Bucuria câinilor: Dolha este OK!
Accidentat spre finalul meciului câştigat de "câini cu 4-1 la Constanţa, Emilian Dolha (foto) a dat mari emoţii suflării dinamoviste, în condiţiile în care Lobonţ a ieşit din circuit etapa trecută. Ieri însă, "Ema", după un control amănunţit, a spus că se poate conta pe el: "Mircea Rednic poate apela la mine, nu este nimic grav".

BISTRIŢA - TIMIŞOARA / Inspiraţia lui Gabi Balint
În lupta pentru titlu, Timişoara a trăit periculos la Bistriţa, gazdele având marile ocazii ale primei reprize, în care bănăţenii s-au văzut rar. Meciul s-a schimbat o dată cu introducerea în teren a lui Alexandru Curtean, pariul tehnicianului timişorenilor, Gabi Balint. Iar când toată lumea merge pe remiză albă, fostul jucător al Me-diaşului a prins un şut de excepţie ('90) pentru o victorie cu 1-0 care menţine Timişoara la trei puncte în spatele liderului Dinamo. La ultimul atac al Gloriei a venit şi portarul Tătăruşanu, dar fără folos.

HANDBAL / Violenţe la finalul meciului Oţelul - Rapid
Imediat după finalul meciului de handbal feminin, Oţelul Galaţi - Rapid Bucureşti, scor 27-24, din cadrul etapei a 22-a a Diviziei A, au avut loc incidente regretabile. În drum spre vestiar, jucătoarele rapidiste au fost înjurate de un oficial al gazdelor, vicepreşedintele Ghiocel Constantinescu, dar mai ales de spectatori, două dintre rapidiste, Alina Dobrin şi Georgeta Gureşoaia, au fost aproape de a fi agresate, jandarmii reuşind în cele din urmă aplanarea conflictului.

JUDO / Alina Dumitru, doar medalie de bronz
În cadrul Campionatelor Europene care s-au desfăşurat în Georgia, judoka român, Alina Dumitru, a cucerit medalia de bronz la categoria 48 de kilograme. După două victorii categorice în grupa A şi accederea în semifinale, campioana olimpică a pierdut, surprinzător, în faţa unguroaicei Eva Csernoviczki. În calificările pentru medalia de bronz, Alina Dumitru a învins-o pe sportiva din Belarus, Volha Leshchenka, ratând pentru prima oară în ultimii cinci ani medalia de aur.

RUGBY / Naţionala Under 20, la al doilea succes
Echipa naţională Under 20 a României a reuşit a doua victorie în cadrul grupei B a Campionatului Mondial din Kenya, după ce a dispus ieri la Nairobi de formaţia Coreei de Sud, scor 65-14. Tinerii "stejari", antrenaţi de Mircea Paraschiv, care în primul joc învinsese pe Papua Noua Guinee, scor 50-17, luptă pentru calificarea în elita mondială şi, pentru îndeplinirea obiectivului, trebuie să învingă în derby-ul grupei reprezentativa statului Chile, partida urmând a se desfăşura miercuri. În grupa A evoluează Insulele Cayman, Kenya, Namibia şi SUA.

×
Subiecte în articol: sport