x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Mai 2009   •   00:00

7 mai 2009



CFR - TIMIŞOARA 2-0
Campioana en-titre s-a pus aseară de-a curmezişul în calea Timişoarei spre primul ei titlu din istorie. Îngenunchiată de golurile lui Ruiz şi Dubarbier, echipei lui Gabi Balint nu i-a mai rămas decât să aştepte decizia TAS în cazul palmaresului, cele şase puncte de care a fost deposedată în tur fiindu-i acum necesare ca aerul. "Acesta este fotbalul, cei de la CFR au fost mai buni şi au meritat victoria. Jucătorii noştri n-au vrut să înţeleagă că nu putem să câştigăm mereu la limită. Iată că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Chiar dacă am pierdut titlul, nu ne vom da bătuţi", a declarat patronul grupării de pe Bega, Marian Iancu. "CFR a meritat să câştige, noi nu ne-am regăsit. Cu toate acestea, nu plecăm capul, o să luptăm până la capăt pentru că mai sunt şi acele puncte pe care le aşteptăm", a spus antrenorul "violeţilor", Gabi Balint.

CORPODEAN, DUPĂ GRATII

Arbitrul Sorin Corpodean va rămâne în arest, după ce Tribunalul Argeş a respins ieri cererea acestuia de eliberare condiţionată sub control judiciar. "Nu sunt vinovat de luare de mită şi nu există probe în acest sens. Cer să fiu cercetat în stare de libertate, deoarece nu reprezint nici un pericol social", a declarat Corpodean. După pronunţarea sentinţei, acesta s-a întors în arestul Poliţiei Argeş. Corpodean a fost arestat preventiv la 23 aprilie pentru luare de mită, împreună cu arbitrul Marcel Savaniu şi cu vicepreşedintele autosuspendat al CCA, Marcel Lică. Potrivit DNA, Corpodean ar fi primit bani şi bunuri de la Liviu Ilie Făcăleaţă, arestat în acelaşi dosar, pentru prestaţia de la meciul FC Argeş - FC Vaslui, disputat la 19 octombrie 2008. Azi urmează să fie judecată cererea de eliberare formulată de arbitrul Aurelian Bogaciu. (Elly Cârstea, Piteşti)

CUPA UEFA, SEMIFINALE

Doar un meci îl mai desparte pe Mircea Lucescu de prima finală europeană din cariera de antrenor. În această seară (ora 19:30, la Telesport), într-o semifinală 100% ucraineană, Şahtior Doneţk primeşte vizita rivalilor de la Dinamo Kiev, fiind favorită la calificare, prin prisma remizei din tur, scor 1-1. La gazde, Lucescu îl anunţă titular pe Răzvan Raţ, iar la oaspeţi Tiberiu Ghioane ar putea apărea din primul minut, în timp ce Florin Cernat va lua locul pe banca de rezerve. Cea de-a doua semifinală opune echipele germane Hamburger SV şi Werder Bremen (ora 21:45, Pro TV). În tur, Hamburger a câştigat cu 1-0. Finala va avea loc la 20 mai, la Istanbul, oraş unde Lucescu a antrenat pe Galatasaray şi pe Beşiktaş. (Vlad Ionescu)

×
Subiecte în articol: sport