x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Mai 2009   •   00:00

8 mai 2009



BOGACIU, TOT ÎN AREST
Arbitrul Aurelian Bogaciu, arestat preventiv pentru 29 de zile în dosarul de corupţie din arbitraj, rămâne în arest, după ce magistraţii Tribunalului Argeş i-au respins ieri, ca neîntemeiată, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar. Bogaciu, care a fost arestat în noaptea de 29 spre 30 aprilie, este cercetat penal pentru infracţiunea de luare de mită în formă continuată. În acelaşi dosar, tot ieri, DNA Piteşti i-a auditat, în calitate de martori, pe asistentul Daniel Demetrescu, pe antrenorul formaţiei FC Argeş, Ionuţ Badea, şi pe căpitanul grupării din Trivale, Daniel Bălaşa.  

ANCHETĂ LA ILFOV
Directorul general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Gavrilă Pop, susţine că există "cel puţin doi indivizi" implicaţi în incidentul în care autocarul Stelei a fost atacat cu o piatră, acum două zile, şi în urma căruia Pawel Golanski a fost rănit la cap. "De această activitate se ocupă Poliţia Sectorului Ilfov, dar noi i-am sprijinit cu date şi informaţii, iar cercetările sunt foarte avansate. Există multe probe şi este vorba despre cel puţin doi indivizi care au comis această faptă", a declarat ieri Pop, cu ocazia şedinţei tehnice dinaintea derby-ului Steaua - Dinamo.

STEAUA '86
Cea mai galonată echipă de fotbal din România a sărbătorit ieri împlinirea a 23 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, la 7 mai 1986, 2-0 după lovituri de departajare în finala cu FC Barcelona, de la Sevilla. De la eveniment nu au lipsit componenţii formaţiei de acum 23 de ani. Adrian Bumbescu, Ştefan Iovan, Victor Piţurcă, Helmuth Duckadam, Tudorel Stoica, Anghel Iordănescu au susţinut o conferinţă de presă, după care au făcut un tur al muzeului clubului împreună cu restul invitaţilor. Evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de autografe, desfăşurată în magazinul oficial al Stelei.

HAGI - VOLUMUL 2
Gheorghe Hagi a lansat ieri cel de-al doilea DVD din colecţia care îi poartă numele, intitulat "Hagi - Volumul 2 Cluburile". Având o durată de aproximativ trei ore, DVD-ul prezintă cele mai importante momente din cariera sa la cele şapte echipe pentru care a evoluat. "Cu această ocazie am descoperit că, pe lângă alte recorduri, mai deţin unul. Sunt jucătorul român cu cele mai multe goluri din carieră. Am marcat 317 goluri în 789 de partide", a spus "Regele", care a mai precizat că toate încasările din vânzarea DVD-ului vor merge către acţiunile de caritate ale Fundaţiei Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: sport