x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Mai 2009   •   00:00

17 mai 2009



IAŞI - GAZ METAN: "KILLER INSTINCT" DE IAŞI
Prin victoria de aseară, trupa lui Cristiano Bergodi şi-a asigurat în proporţie covârşitoare menţinerea în prima ligă. În ciuda unor ocazii imense ale medieşenilor, care au controlat repriza secundă, Poli Iaşi a dat două lovituri perfecte, Predrag Jovanovici şi Sfârlea reuşind primele goluri pentru echipa din Copou. Pe final, nervii de la Gaz Metan au cedat, Florin Lazăr fiind eliminat în urma unei altercaţii generale.

CRAIOVA - BUZĂU: BALACI REFUZĂ POSTUL LUI NAPOLI
Managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci , nu agreează ideea de a prelua postul de antrenor principal, rămas vacant după îndepărtarea de la echipă a lui Nicolo Napoli. "Din moment ce Napoli a fost doar suspendat din funcţie şi nu demis nu ştiu de ce trebuie să vorbim despre un nou antrenor. Nu se pune problema să preiau echipa pentru trei etape, Mititelu nu mi-ar propune aşa ceva din bun-simţ", a declarat "Minunea Blondă".

DINAMO - TIMIŞOARA: "DE ZIUA MEA, VREAU TITLUL!"
Atacantul "câinilor", Marius Niculae, care ieri a împlinit 28 de ani, a declarat înaintea meciului de diseară: "Nu este timp pentru petreceri, trebuie să facem totul pentru a câştiga împotriva Timişoarei. Îmi doresc, mai mult ca niciodată, să cucerim titlul şi să ajungem, în sfârşit, în grupele Ligii Campionilor. Ar fi cel mai frumos cadou, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei".

FOTBAL CU DUBA: FLORIN PRUNEA,ACUZAT OFICIAL

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenţă şi luare de mită în legătură cu anularea unei amenzi de 300.000 de lei, primită de patronul FC Argeş, Cornel Penescu, de la Comisia de Disciplină a FRF. Procurorii anticorupţie au început urmărirea penală faţă de Florin Prunea, care este acuzat că ar fi primit aproximativ 10.000 de dolari de la Penescu pentru a interveni în rezolvarea favorabilă a amenzii.

HANDBAL: S-A RETRAS LUMINIŢA HUŢUPAN!
Celebrul portar al echipei naţionale feminine, Luminiţa Huţupan s-a retras ieri dimineaţă din handbal. "Am terminat meciul cu Oţelul în lacrimi. Mă doare sufletul că mă despart de fete, de teren, de suporteri, dar vine şi un moment ca ăsta. Mi-am auzit numele scandat, fetele mi-au spus «rămâi, Lumi, nu te retrage», iar domnul Voina m-a rugat să mai joc în dubla cu Belarus, dar nu mai vreau, mă simt obosită. Sigur este faptul că vreau un copil, iar la nivel profesional, vreau să antrenez portari", a declarat Luminiţa Huţupan.

SPANIA: L-A ACONTAT REALUL PE KAKA?
Cotidianul madrilen AS a anunţat în ediţia de ieri că principalul favorit la câştigarea alegerilor prezidenţiale de la Real Madrid, Florentino Perez, îl va cumpăra la vară pe internaţionalul brazilian al lui AC Milan, Ricardo Kaka, în schimbul căruia formaţia italiană ar urma să încaseze în jur de 63 de milioane de euro. Câştigătorul "Balonului de Aur" din 2007 va semna cu Real un contract pe cinci ani şi va avea un salariu anual de aproximativ 9 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport