x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

26 Mai 2009   •   00:00

26 mai 2009

HIZO RĂMÂNE LA RAPID
George Copos, acţionarul majoritar al Rapidului, a declarat ieri că antrenorul Viorel Hizo îşi va păstra postul indiferent dacă va califica sau nu echipa în Europa League. "Îi facem opţiunea de prelungire pe doi ani, pentru că suntem mulţumiţi de felul în care joacă echipa. Nu ştiu de unde au apărut informaţiile cu Sabău, dar nu am vorbit cu el de peste o lună. Nu văd de ce am schimba antrenorul. Cred foarte mult în Viorel Hizo", a spus Copos. Acesta a dezminţit zvonurile potrivit cărora negociază vânzarea pachetului majoritar de acţiuni către Adrian Porumboiu, finanţatorul echipei FC Vaslui.

CHALLENGE CUP
Echipa masculină de handbal Bucovina Suceava a devenit favorită la câştigarea Challenge Cup, după ce a învins în prima manşă a finalei, scor 27-25, pe UCM Reşiţa, chiar pe terenul acesteia. Victoria formaţiei moldovene, debutantă în cupele europene, putea fi şi mai categorică, aceasta având la un moment dat un avantaj de 6 goluri. Cel mai bun om de pe teren a fost desemnat portarul Bucovinei, Iulian Andrei, care a avut 19 intervenţii reuşite. Succesul sucevenilor a fost umbrit de accidentarea gravă a lui Mădălin Ţuţu, care a suferit o fractură de tibie şi peroneu, fiind operat ieri, la Clinica de Ortopedie din Timişoara. Acesta va rata returul finalei, programat duminică. Dacă va învinge la Suceava la mai mult de două goluri, UCM Reşiţa va câştiga pentru a treia oară consecutiv Challenge Cup, iar trofeul va rămâne definitiv în vitrina clubului.

CHIVU, CEL MAI SLAB
În etapa a 37-a din Serie A, Inter Milano a pierdut cu 2-1 meciul din deplasare cu Cagliari, fundaşul Cristian Chivu fiind considerat unul dintre cei mai slabi jucători ai campioanei Italiei. "A avut prea puţine pătrunderi pe flanc şi, de asemenea, a arătat destule lacune la acoperire", a scris agenţia Datasport. "Nu a fost incisiv şi în plus a fost copleşit de prospeţimea jucătorilor Fini şi Pisano. Şi-a terminat evoluţia cu un cartonaş galben, primit inutil după unele proteste la adresa arbitrului asistent", a precizat site-ul goal.com. Chivu a fost titular la Inter, fiind schimbat în minutul 75. Cu o etapă înainte de final, Inter conduce în clasament cu 81 de puncte, urmată de Milan şi de Juventus cu câte 71 de puncte.

ROLAND GARROS
Tenismanul român Victor Hănescu , cap de serie numărul 30, s-a
calificat în turul secund la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. El l-a învins în runda inaugurală pe belgianul Steve Darcis, cu 7-6, 7-6, 7-6. Viitorul său adversar va fi rusul Mihail Iujnîi, care a dispus cu 7-6, 6-1, 6-4 de Gilles Muller (Luxemburg). La feminin, Edina Gallovits a ratat calificarea în turul secund, fiind învinsă cu 6-1, 6-4 de către Carla Suarez Navarro (Spania).

×
Subiecte în articol: sport