x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

28 Iun 2009   •   00:00

28 iunie 2009



GLORIA BISTRIŢA: CÂRSTEA, DIRECTOR TEHNIC
Conform site-ului oficial al clubului, Constantin Cârstea, poreclit "CFR-ul", a fost numit vineri director tehnic al echipei Gloria Bistriţa. Din staff-ul tehnic vor mai face parte secundul Cristian Coroian, care va fi în continuare şi jucător, antrenorul cu portarii Aurel Nalaţi, maseurii Marian Ionică, Andrei Pantiş şi Claudiu Husu. În staff a fost cooptat, cu atribuţii organizatorice, atacantul Sandu Negrean, care va rămâne şi jucător.

WIMBLEDON: SORANA, OUT, PAVEL CONTINUĂ
Sorana Cârstea a fost eliminată vineri seară în turul 3 al turneului de tenis de la Wimbledon, fiind învinsă de a 8-a favorită, bielorusa Viktoria Azarenka, scor 6-7, 3-6. În schimb, căpitanul-nejucător al echipei de Cupa Davis, Andrei Pavel, care face pereche cu Horia Tecău, s-a calificat dramatic în turul 3 al turneului de dublu, trecând de americanii Eric Butorac şi Scott Lipsky, scor 6-4, 6-7, 3-6, 6-4, 15-13. Victor Hănescu şi James Cerretani au fost eliminaţi.

CE TINERET/ FINALĂ DE VIS:GERMANIA - ANGLIA
Finala Campionatului European de fotbal rezervat echipelor Under 21, care se dispută în Suedia, va opune luni seară de la ora 21:45 reprezentativele Angliei şi Germaniei. Vineri, în semifinale, englezii s-au impus după lovituri de departajare, scor 8-7, în faţa Suediei, după 120 de minute, rezultatul fiind 3-3. Nemţii au eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, Italia, pe care a învins-o cu scorul de 1-0. Finala mică, Suedia - Italia, se va desfăşura tot luni.

VOLEI: ROMÂNIA, ÎNVINSĂ DE BELGIA
Reprezentativa masculină a României a pierdut vineri în deplasare primul meci cu naţionala Belgiei, contând pentru grupa B a Ligii Europene. Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-20, 25-22. Echipa feminină Metal Galaţi, campioana României, şi-a aflat vineri adversarele din Liga Campionilor în urma tragerii la sorţi de la Viena. Gălăţencele vor evolua în grupa D, alături de Fakro Muszyna (Polonia), Asystel Novara (Italia) şi Zarechie Odintsovo (Rusia).

DINAMO: ANDONE NU CREDE ÎN BONETTI
Revenit în ţară, fostul antrenor al lui Dinamo Ioan Andone (foto) nu vede cu ochi buni instalarea italianului Dario Bonetti. "Nu ştiu nimic despre el. Bonetti va face treabă bună aşa cum au făcut toţi antrenorii care au venit în România, dar probabil nu va câştiga titlul. Nu ştiu dacă locul doi este bun. Nici un antrenor italian care a venit în România nu a ieşit campion, cu excepţia lui Zenga, dar şi el a fost demis cu trei etape înaintea finalului", a spus Andone.

FC ARGEŞ: CANTONAMENT CU ORICE RISC
Conducerea clubului FC Argeş a decis ca echipa antrenată de Ionuţ Badea să efectueze stagiul de pregătire din Austria, indiferent dacă gruparea piteşteană va fi sau nu retrogradată în liga secundă în urma scandalului de corupţie. Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a amânat judecarea cazului FC Argeş pentru data de 1 iulie, dată la care FC Argeş va pleca într-un cantonament de 17 zile în Austria.

×
Subiecte în articol: sport