x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

29 Iun 2009   •   00:00

29 iunie 2009



TRANSFER
Atacantul Victoraş Iacob va semna astăzi un contract cu echipa Iraklis Salonic, antrenată de Oleg Protasov, unde va redeveni coleg cu mijlocaşul Nicolae Dică. "Sunt recuperat după accidentarea pe care am avut-o, nu mai e nici o problemă. Împreună cu Dică am făcut parte din echipa care a obţinut mari succese la Steaua. Îl cunosc foarte bine şi pe Oleg Protasov", a spus Iacob. Conform presei elene, atacantul va semna un contract pe doi ani, cu un salariu de 150.000 de euro pe sezon.

POLO
Echipa naţională de polo a României, care se pregăteşte pentru participarea la CM din luna iulie, a câştigat turneul amical internaţional Cupa României. Ieri, poloiştii tricolori au învins reprezentativa Germaniei cu 8-7 (0-0, 3-2, 2-3, 3-2), după ce în meciurile precedente au obţinut victorii şi în faţa Rusiei (9-4) şi Ungariei (6-5). În celălalt meci de ieri de la Cupa României, Ungaria a trecut de Rusia cu 15-2.

TENIS
Victor Hănescu a ratat calificarea în optimile de finală de la Wimbledon, după ce a pierdut în turul trei, în faţa francezului Gilles Simon, scor 6-2, 7-5, 6-2. Pentru această performanţă, românul va primi 90 de puncte ATP şi 29.250 de lire sterline. De asemenea, Sorana Cârstea şi Caroline Wozniacki (Danemarca) au fost învinse cu scorul de 6-4, 6-7 (8), 4-6, de cuplul Maria Koriţeva/Tatiana Puşek (Ucraina/Belarus) în turul doi al probei de dublu.

ANTRENORI
Marius Lăcătuş a declarat în presa spaniolă că nu se grăbeşte să revină în antrenorat. "Acum mă gândesc doar la vacanţă, nu mă grăbesc. Chiar am respins câteva oferte. M-am descurcat destul de bine ca antrenor până acum, chiar dacă ultimul an n-a fost prea bun", a spus Lăcătuş, aflat în vacanţă la Oviedo.

×
Subiecte în articol: sport