x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Iul 2009   •   00:00

9 iulie 2009



EŞECURI LA TENIS
Jucătoarea română Sorana Cârstea a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Baastad (Suedia), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. Cârstea, favorita numărul 5, a fost învinsă ieri, în turul secund al competiţiei, cu scorul de 6-3, 4-6, 7-6 (5) de Gisela Dulko (Argentina). Pentru participarea la acest turneu, Cârstea va primi 30 de puncte WTA şi un cec în valoare de 2.950 de dolari. Tot ieri, Raluca-Ioana Olaru a fost eliminată în turul doi al turneului de la Budapesta. Olaru a fost învinsă de Alona Bondarenko (Ucraina) cu scorul de 6-4, 4-6, 6-4.

VIZITĂ COSR LA LONDRA
O delegaţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, condusă de preşedintele Octavian Morariu, a făcut o vizită la Londra, în vederea participării ţării noastre la Jocurile Olimpice din 2012, găzduite de capitala Angliei. În cursul acestei deplasări, delegaţia COSR a vizitat baza olimpică de pregătire de la Tonbridge, situată în sudul Londrei, în vederea identificării unui centru corespunzător pentru pregătire. Între cele două comitete naţionale olimpice a fost semnat şi un acord de cooperare care prevede schimburi de experinţă la nivel de tehnicieni, medicină sportivă şi antidoping.

SABĂU, DEBUT VICTORIOS
FC Timişoara a învins ieri cu scorul de 4-0 (0-0) campioana Ungariei, Debrecen VSC, la primul meci al lui Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică a bănăţenilor. Sabău a început cu următoarea formulă: Taborda - Dudaş, Jitaru, Scutaru, Maxim - Popa, Abiodun, Ionescu,
Chiţu - Mansour, Amuneke. Până la final, tehnicianul a schimbat toată echipa, introducându-i pe Cobliş, Bonfim, Mera, Nibombe, Latovlevici, Stancu, Borbely, Vrsici, Curtean, Parks şi Magera.
Golurile timişorenilor au fost marcate de Bonfim ('65), Magera ('73, '89) şi Nibombe ('83).

BRAŞOVENII VOR ÎN CUPE
Patronul lui FC Braşov, Ioan Neculaie, are încredere că antrenorul italian Ni-colo Napoli poate duce echipa în cupele europene. "Am pus la echipă un antrenor bun, care cu siguranţă va continua munca începută de noi alături de Răzvan Lucescu. Am încredere în el, pentru că nu degeaba a jucat 20 de ani la echipe mari. Gata, ne ajunge un an de acomodare, de acum ne propunem obiective mari, astfel că la anul vrem cupele europene. Ne vom mai întări în această perioadă", a spus Neculaie. Echipa se va pregăti până duminică la Braşov, după care va pleca într-un cantonament de 12 zile în Elveţia.

×
Subiecte în articol: sport