x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

13 Iul 2009   •   00:00
Ştiri pe scurt

13 iulie 2009



GATTI, GĂSIT MORT
Fostul pugilist Arturo Gatti a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Brazilia, unde se afla de vineri alături de familie. Deocamdată, Poliţia nu a stabilit cu exactitate cauza morţii lui Gatti, dar presa internaţională a scris că în jurul pugilistului era sânge, deşi pe corpul său nu au fost descoperite urme de înjunghiere sau împuşcături. Arturo Gatti l-a întâlnit în 2004 şi pe Leonard Doroftei, într-un meci contând pentru centura de campion mondial al categoriei superuşoare, versiunea WBC. Gatti a învins atunci prin KO în repriza a doua, meci după care românul s-a retras din activitate.

GALLOVITS, ÎNVINSĂ
Jucătoarea română de tenis Edina Gallovits a ratat calificarea în finala turneului de la Budapesta, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. În semifinale, Gallovits a fost învinsă cu scorul de 6-2, 6-4 de sportiva elveţiană Patty Schnyder, cap de serie numărul 1. Pentru accederea în semifinale, sportiva română va primi 10.200 de dolari şi 130 de puncte WTA.

RAPID, ÎNCĂ O VICTORIE
Giuleştenii au câştigat şi cel de-al doilea meci de verificare disputat în această vară, 3-0 în compania divizionarei secunde Concordia Chiajna. Golurile Rapidului au fost marcate de Cesinha ('6), Buga ('31) şi Ioniţă ('68). "În repriza secundă mă aşteptam mai mult de la jucătorii tineri pe care i-am folosit, doream mai multă agresivitate. Cât priveşte jucătorii aflaţi în probe, din punctul meu de vedere, Matici trebuie să rămână la echipă. Sacripanti nu se pune problema, nu mi-a plăcut!", a spus după meci antrenorul Viorel Hizo (foto).

LOC 13 LA UNIVERSIADĂ
Echipa masculină de baschet a României a ocupat locul 13 la Universiada de la Belgrad, după ce a învins în ultimul meci Grecia, cu scorul de 88-82. În concursul de atletism, Bianca Perie, campioana mondială de junioare, a fost a 6-a la aruncarea ciocanului. În clasamentul pe naţiuni, România ocupă locul 32, cu o medalie de aur (gimnastul Flavius Koczi la sărituri), două de argint (scrimera Simona Deac la spadă şi atleta Ancuţa Bobocel la 3.000 m obstacole) şi una de bronz (Flavius Koczi la paralele).

EŞEC PENTRU UNIREA
Unirea Alba-Iulia a cedat la limită în faţa formaţiei franceze de Liga a treia AS Cannes, scor 0-1, în cea de-a doua partidă amicală jucată în turneul de pregătire din Austria.
În ciuda înfrângerii, tehnicianul Adi Falub s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi şi a spus că disputa cu francezii a fost utilă. Întâlnirea a marcat şi debutul atacantului sârb de 23 de ani Rade Veljovic, împrumutat de la CFR Cluj. (Lucian Dobrater)

×
Subiecte în articol: sport