x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Iul 2009   •   00:00

15 iulie 2009



CM DE POLO
Obiectivul echipei României la Campionatul Mondial de polo de la Roma, care va începe săptămâna viitoare, este clasarea pe unul dintre locurile 1-8. Echipa noastră va evolua în Grupa D şi va întâlni Macedonia, Italia şi SUA. Lotul de jucători îi cuprinde pe Drăguşin, Stoenescu - portari, Radu, Buşilă, Negrean, R. Georgescu, Dunca, Kadar, Diaconu, Matei, Andrei, Iosep şi Ghiban.

MECI ISTORIC

Selecţionata Irakului a învins cu 4-0 naţionala Palestinei în primul joc disputat la Bagdad după anul 2003. La meci au asistat 50.000 de spectatori, în jurul arenei fiind ridicate baraje pentru evitarea atentatelor. Delegaţia-oaspete a ajuns în Bagdad cu trei ore înaintea partidei, din cauza unei furtuni de nisip.

BALAJ, ÎN LIGĂ
Arbitrul Cristian Balaj şi asistenţii Zoltan Szekely şi Octavian Şovre vor conduce meciul dintre KN Maribor şi WIT Georgia, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, programat la 22 iunie. Ca observatori în aceeaşi competiţie au fost delegaţi patru români: Nicolae Grigorescu, la partida Red Bull Salzburg - Bohemians Dublin, Ion Piscanu, la meciul Nafta Novopoloţk - La Gantoise, Dumitru Mihalache, la jocul Metalurg Doneţk - MTZ Minsk, şi Cristian Bivolaru, la întâlnirea FC Sarajevo - Spartak Trnava.

JOCURI AMICALE
Aflată în cantonament în Germania, FC Vaslui a disputat un meci amical cu formaţia turcă Ankaraspor, pe care a învins-o cu 1-0, prin golul lui Ljubinkovic. La Kaprun, în Austria, Universitatea Craiova a dispus cu 3-2 de Notts County, din Liga a 4-a engleză. Punctele oltenilor au fost marcate de Dina (2) şi (Baird). Tot în Austria, la Szentgotthard, Oţelul Galaţi şi Gornik Lezna (Polonia) au terminat nedecis, 2-2. Pentru Oţelul a înscris Matei de două ori.

×
Subiecte în articol: sport