x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

17 Iul 2009   •   00:00

17 iulie 2009



AMICAL ANULAT
Antrenorul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a renunţat la partida cu formaţia franceză de Liga a şasea FC Annecy, care ar fi trebuit să se dispute astăzi, pentru a evita apariţia unor accidentări. Mâine, în ultimul meci din cadrul turneului de pregătire din Franţa, Dinamo va întâlni pe Saint Etienne. Lotul "alb-roşiilor" va reveni duminică în ţară, iar joi, 23 iulie, va susţine un alt meci amical, la Albufeira, cu FC Porto, campioana Portugaliei.

BUTE LUPTĂ ÎN CANADA
Meciul de box în care Lucian Bute îşi apără titlul mondial la categoria supermijlocie, în faţa mexicanului Librado Andrade, se va disputa la 28 noiembrie, la Montreal sau la Quebec City. "Îl voi bate pe Librado, iar apoi voi fi gata să înfrunt pe oricine va îndrăzni să boxeze cu mine", a declarat Bute, mulţumit de faptul că, în urma negocierilor dintre reprezentanţii celor doi boxeri, întâlnirea va avea loc în Canada.

REMIZĂ ÎN GERMANIA
După o serie de trei victorii consecutive, FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Alemannia Achen, disputat pe terenul formaţiei germană din Liga a doua. Reprezentanta noastră în Europa League a deschis scorul prin Zmeu ('5), gazdele au revenit şi au preluat apoi conducerea, dar brazilianul Wesley Lopez a restabilit egalitatea din penalty ('89). Vasluienii întâlnesc azi pe Fortuna Dusseldorf.

CALIFICĂRI LA VOLEI

De astăzi şi până duminică, la Subotica (Serbia) se desfăşoară unul dintre turneele de calificare la Campionatul Mondial din 2010, la care participă şi România. Fetele antrenate de Paul Bogdan vor întâlni, în ordine, Croaţia, Serbia şi Spania, primele clasate urmând să obţină biletele pentru turneul final care va avea loc în Japonia.

×
Subiecte în articol: sport