x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

14 Aug 2009   •   00:00

14 august 2009



MUTU, OFERTAT DE ZENIT
Ruşii de la Zenit Sankt Petersburg nu au renunţat la ideea achiziţionării internaţionalului român de la AC Fiorentina, Adrian Mutu. Acestuia i s-a propus un contract pe o perioadă de trei ani şi un salariu stagional de 5,5 milioane de euro, a scris ieri cotidianul rus
Sport-Express. Totodată, sursa citată a mai notat faptul că salariul oferit de fosta campioană a Rusiei şi câştigătoare a Cupei UEFA i-ar da prilejul lui Mutu să-şi rezolve o mare parte din problema financiară pe care o are cu Chelsea. Adrian Mutu are de plătit grupării engleze despăgubiri în valoare de peste 17 milioane de euro.

ALIBEC Şi MOURINHO
Internaţionalul român de juniori Denis Alibec (18 ani) a efectuat miercuri seară primul antrenament sub comanda lui Jose Mourinho după transferul de la Farul la Inter Milano. Acest lucru a fost posibil întrucât nu mai puţin de 12 jucători ai lui Mourinho erau plecaţi la echipele naţionale. După ce s-a pregătit alături de Samuel, Vieira, Materazzi sau Quaresma, Alibec ar putea evolua mâine şi în cadrul Turneului TIM, la care mai participă AC Milan şi Juventus. Altfel, mâine, cu începere de la ora 21:30, în direct la Sport Klub, ex-stelistul Dorin Goian va juca primul meci oficial la Palermo contra lui Spal, în Cupa Italiei.

FC TIMIŞOARA - RAPID
Confruntarea de pe Bega îl pune pe Neluţu Sabău în ipostaza de a-şi mai înfrunta un fost profesor, după Mircea Lucescu. "M-am înţeles foarte bine cu domnul Hizo, dar, la fel ca în «dubla» cu Şahtior, vreau să câştig", a spus Sabău. "Sabău e ca un tablou, cu cât e mai vechi, cu atât e mai valoros, iar Timişoara este peste Rapid, însă mergem să câştigăm", a declarat Hizo. Altfel, dacă va trece de VfB Stuttgart şi se va califica în grupele Ligii Campionilor, FC Timişoara va putea să joace meciurile "acasă" pe arena "Dan Păltinişanu", oficialii UEFA care au inspectat ieri stadionul ajungând la concluzia că acesta întruneşte toate condiţiile.

COMISIA DE DISCIPLINĂ
Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, consideră aberantă decizia Comisiei de Disciplină de a-l suspenda şase etape. "Nici nu e un motiv să pedepseşti pe cineva doar pentru că i-am zis arbitrului «Ce mă, îţi e frică de Porumboiu dacă îl atenţionai pe central că un jucător a dat cu cotul?»! A fost destul că m-au trimis în tribune, fiindcă nici măcar de proteste n-a fost vorba", a spus ieri Sorinaccio. Suspendaţi şi ei câte două etape pentru eliminările din meciul cu Internaţional, 0-1, dinamoviştii Grigore şi Tamaş vor sta două etape. Pentru incidentele provocate de fani la meciul cu CFR, Steaua va juca meciul cu Urziceni fără spectatori.

×
Subiecte în articol: sport